Lyxlagat-bloggaren Frederik Zäll, även känd från bandet Eskobar, kommer till mässan.

Vad är det bästa med mässor?

 – Det bästa med köksmässor är att som matlagningstokig gå omkring bland likasinnade och titta på alla fina och inspirerande prylar. Just på Det Goda Köket är det extra hetsigt i mitt huvud eftersom båtmässan är samtidigt vägg i vägg. Glädje!

Du har gjort en ny bok – vad handlar den om?

– Min nya kokbok heter Lyxlagat i Lergryta och handlar om just det, livsglädjande matlagning i lergryta.

Vilket är ditt favoritrecept ur nya boken?

– I boken skrev jag någonstans att nästan vid varje provlagning ville jag skriva att just det nyss testade receptet är min favorit, men skriver man det i alla recept så tappar väl ordet sin vikt… Nu är Salamifylld picnicbog min största favorit i boken.

Kommer vi få se det på mässan?

– På mässan ska jag snacka lite om musikens roll i mitt kök och det blir Italienskt både kastrullerna, i kockens öra och i kockens glas.

Träffa Zäll på ”Det goda köket”

Frederik Zäll, vår Lyxlagat-bloggare kommer till mässan "Det goda köket" 6-8 november.

På scenen klockan:

Fredag 16.30-17.00

Lördag 16.30-17.00

Efter att han lagat mat på scenen kommer han också sälja och signera sina böcker.

Läs hans blogg Lyxlagat här

NUVARANDE Lyxlagat ska laga läckra grytor på mässan
NÄSTA Fet mjölk gav mindre övervikt hos barn