Lyxlagat-bloggaren Frederik Zäll, även känd från bandet Eskobar, kommer till mässan.

Vad är det bästa med mässor?

 – Det bästa med köksmässor är att som matlagningstokig gå omkring bland likasinnade och titta på alla fina och inspirerande prylar. Just på Det Goda Köket är det extra hetsigt i mitt huvud eftersom båtmässan är samtidigt vägg i vägg. Glädje!

Du har gjort en ny bok – vad handlar den om?

– Min nya kokbok heter Lyxlagat i Lergryta och handlar om just det, livsglädjande matlagning i lergryta.

Vilket är ditt favoritrecept ur nya boken?

– I boken skrev jag någonstans att nästan vid varje provlagning ville jag skriva att just det nyss testade receptet är min favorit, men skriver man det i alla recept så tappar väl ordet sin vikt… Nu är Salamifylld picnicbog min största favorit i boken.

Kommer vi få se det på mässan?

– På mässan ska jag snacka lite om musikens roll i mitt kök och det blir Italienskt både kastrullerna, i kockens öra och i kockens glas.

Träffa Zäll på ”Det goda köket”

Frederik Zäll, vår Lyxlagat-bloggare kommer till mässan "Det goda köket" 6-8 november.

På scenen klockan:

Fredag 16.30-17.00

Lördag 16.30-17.00

Efter att han lagat mat på scenen kommer han också sälja och signera sina böcker.

Läs hans blogg Lyxlagat här