Lägg allt i samma påse

Stekpåsen är het igen. Den perfekta genvägen till skön slow food – goda rätter där alla smaker samlas och utvecklas tillsammans. Med lite framförhållning och låg temperatur i ugnen blir resultatet fantastiskt.

Rostad kyckling

Vårgröna tillbehör

Pot-au-feu på rimmad oxbringa

Bakade rotfrukter med apelsin

Sej och blåmusslor med vitt vin

Bakade plommon med sabayonne

Så gör du sabayonne

Stekpåsen – en favorit

  1. Enkel att använda. Du stoppar ner alla ingredienser i påsen och försluter den väl. That’s it! Sen in i ugnen.
  2. Inget stekos.Maten tillagas i den stängda påsen och du slipper os och fettstänk i ugnen.
  3. Bevarar smaker.Alla goda smaker samlas, förenas och koncentreras i påsen. Jamie Oliver älskar stekpåsen!
  4. Såsen på köpet. Skyn som bildas av råvarorna kan du servera direkt (eller eventuellt sila först) som sås.
  5. Lätt att få tag på. Finns i vanliga mataffärer. I förpackningen finns allt du behöver för att använda påsarna.