Känner du suget efter semlor? Tycker du om den klassiska semlan men även är modig nog att prova på nya varianter? Då vill vi på Allt om Mat tipsa om våra bästa recept på semlor eftersom vi gissar att du säkert älskar semmelsäsongen lika mycket som vi gör.
Klassiska och goda semlor
Foto: Ulrika Pousette
Grunddeg till luftiga semlor med tydlig kardemummasmak – fylld med mandelmassa och grädde. Receptet hittar du här.
Ljuvlig semmelglass
Foto: Stefan Wettainen
Små och naggande goda semmelbollar
Foto: Stefan Wettainen
Hasselnötssemlor med HA-begär!
Foto: Ulrika Pousette
Smarrig semmelkladdkaka
Foto: STEFAN WETTAINEN
Två klassiker i ett – semla och kladdkaka, kan det bli bättre? Receptet hittar du här.
Semmelglassandwich till fikat
Foto: Pernilla Ahlsén
Mumsiga minisemlor
Ljuvligt goda veganska semlor
Foto: Pearl Åkesson
Söta karlsbadersemlor
Foto: Ulrika Pousette
Söta små karlsbadersemlor som är bakade av karlsbaderdeg som är lite lyxigare och med tydlig smörsmak. Fyllda med valnötter, mandelmassa och vispad grädde. Receptet hittar du här.
Lättbakade och goda semmelrutor
Foto: Ulrika Pousette
Spännande semmelmunkar
Foto: Anna Kern
Chokladsemla med hasselnötsfyllning
Foto: Pernilla Ahlsén
Mandelfria kokossemlor
Foto: Ulrika Pousette
Smarrig semmelkrans
Foto: Anna Skoog