Vet du inte än vad du ska köpa för julklapp till din pojkvän? Lugn, vi hjälper dig! Nedan hittar du sju bra julklappstips.

1. Täljstenskuber för pojkvännen som gillar varma och kalla drycker

Täljstenskuber som håller din dricka kall (eller varm) länge utan att spä ut den! Kan användas om och om igen och repar ej glas. Läs mer och köp här.

stenar i drinken julklapp

2. Snyggt förkläde

Ett snyggt förkläde i köket gör matlagningen så mycket roligare! Läs mer och köp här.

julklapp till pappa

3. Till pojkvännen som vill hålla den perfekta festen

I onlinekursen “Edward Bloms middagsetikett – bli den perfekta värden & gästen” berättar Edward Blom om allt du behöver veta för att få en riktigt lyckad middagsbjudning.

Etikett är ett socialt smörjmedel. Om alla känner sig trygga är det enklare att slappna av och därmed släppa loss.

Ange rabattkoden ETIKETTJULKLAPP och få 20 % fram till 24/12.  Läs mer och köp här. 

edward-blom-onlinekurs-etikett

Vad gör man om en gäst blir alltför berusad under en fest? Den frågan får svar i Edward Bloms och Allt om Mats nya onlinekurs.

 

4. EAT-Sweden – julklapp till pojkvännen som vill testa lokala toppkrogar

I Eat-Seden-boken bjuder tolv lokala toppkrogar på en varmrätt när två personer går ut och äter tillsammans. God mat, skön stämning och smakfull inredning är de ledord som ligger bakom urvalet av restauranger.

julklapp flickvän

Årets upplagor finns i tre städer, och kommer i fyra utföranden:

 

5. Pyssliga pojkvännen

Nej, man behöver inget brygghus för att fixa god öl. Engångs-set för hemmabruk förvandlar vanligt kranvatten till 5 liter öl på en vecka. Läs mer och 

Bryggkit som julklapp

6. Till pojkvännen som uppskattar riktigt bra kaffe

Snyggaste och bästa kaffebryggare är klassiska Moccamaster. Kris, matredaktör: ”Jag har den som brygger direkt ner i termosen. Det bästa med den här bryggaren är den höga temperaturen på vattnet, som gör att aromerna i kaffet kommer fram allra bäst. Och så håller sig kaffet varmt länge”.

bästa kaffebryggaren

7. Vinglas efter druva – julklapp till vinintresserade pojkvännen

Överraska vinälskaren med utvalda glas utifrån hans favoritdruva. Riedel har de perfekta presentglasen oavsett om din pojkvän föredrar MerlotPinot Noir eller Riesling. Du hittar ännu fler glas anpassade till druvsort på Cervera.

julklapp vinglas