Foto: Charlie Drevstam
Svenskt
Rådjursfilé med bondbönor, karljohanssvamprisotto och färsk tryffel
40 min+20 min i ugn
Foto: Charlie Drevstam
Huvudrätter - varmrätter
Helstekt rådjursytterfilé med pumpasticks och picklad pumpa
Foto: Charlie Drevstam
Buffémat
Souvasrökt älgytterfilé med löjrom, tunnbrödssticks och västerbottenssmör
20 min + 1 timme för gräddfilen att rinna av
Foto: Joel Wåreus
Huvudrätter - varmrätter
Rådjursfilé med körsbär och rödbeta
Foto: Charlie Drevstam
Huvudrätter - varmrätter
Rödvinsmarinerade vildsvinsspett med kantarellpasta
45 min
Foto: Charlie Drevstam
Mackor
Jägmästarens drömtoast med ytterfilé, tryffelmajo, tomat och sallad
30 min
Foto: Holger Edström
Gourmet och lyx
Vildsvinsytterfilé med bönwok och mos på ugnsrostad potatis
Foto: Agneta Thorsèn
Frukt och bär
Rådjurspastrami med selleripuré och lingonsky
Foto: Holger Edström
Fläskkött
Pinchos med lamm
Foto: Holger Edström
Huvudrätter - varmrätter
Kastanjetäckt rådjursfilé, rotselleripuré, mangoldrulle och mockasås
Foto: Lars Paulsson/Sveaskog
Gourmet och lyx
Rådjursfilé i senapssås med rårakor
Foto: Lars Paulsson
Fläskkött
Rosmarinfilé med fylld potatis
Foto: Bo Appeltofft
Gourmet och lyx
Rådjursfilé, kastanjepasta, syrad rödkål & vinbärssås
Foto: Holger Edström
Huvudrätter - varmrätter
Grillad rådjursytterfilé, madeirasås & taleggiolasagne