Foto: Helén Pe
Förrätter
Sticky Wings – amerikanska kycklingvingar
25 minuter + 3 timmar -marinering + 45 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Barn och familj
Godaste receptet på pulled pork till burgare och tacos
20 min + 12 timmar i kylen + 8 timmar i ugnen
Foto: Nils Erlandsson
Övrigt
Fredagsdrinken – så blandar du en Bloody Mary
Foto: Helén Pe
Fläskkött
Kryddig karré
10 minuter + 1 timmes bräsering + 1 dygn i kyl + 15 minuter efterstekning
Foto: Lina Eriksson
Grönsaker
Vit sparris med sardellcrème
15 minuter
Foto: Lina Eriksson
Huvudrätter - varmrätter
Helgrillad entrecôte med potatissallad och vitlöksbakade tomater
45 minuter + 8 timmar i marinad
Foto: Malin Hoelstad
Korv och chark
Bangers’n Mash
40 minuter
Foto: Malin Hoelstad
Nötkött
Steak and Ale Pie
40 minuter + 30 minuter koktid + 20 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Huvudrätter - varmrätter
Katsudon
1 timme
Foto: Stefan Wettainen
Fest
Pilgrimsmusslor på sydstatsvis med ranchdressing
30 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Fest
Krabbollar med cocktailsås
1 timme
Foto: Susanne Almers
Fest
Liten räkcocktail
Foto: Charlie Drevstam
Övrigt
Friterade ostron med stout
30 min
Hamburgare
BBQ-burgare - en burgare som har allt du vill ha
Foto: Agneta Thorsèn
Fest
Gravad strömming med hovmästarsås
Foto: Ulrika Pousette
Fisk
Laxsallad med ceasardressing
30 min
Foto: Ulrika Pousette
Fläskkött
Grillad fläskytterfilé med bbq-sås och varm potatissallad
30 min + 30 min på grillen
Foto: Joel Wåreus
Fredagsmat
Steak 'n' guinness pie
40 min + 2 1/2 timmes koktid + 25 min i ugnen
Foto: Joel Wåreus
Fläskkött
Scotch eggs
1 timme
Foto: Joel Wåreus
Fest
Caesarclubsandwich
40 min
Foto: Carina Gran
Kräftskiva
Het tomatdipp
Foto: Per Ranung
Drinkar
Virgin Mary
10 min
Foto: Ulrika Pousette
Fest
Welsh minirarebit