Foto: Ulrika Pousette
Förrätter
Wasabihalstrad lax med yuzumajonnäs
30 minuter + 3 timmar i frys
Foto: Per Ranung
Gourmet och lyx
Laxburgare med räkor, picklad salladslök och wasabimajonnäs
25 minuter
Foto: Lisa Björner
Buffémat
Sesamhalstrad salmalax med sesam- och ingefärsdressing
15 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Förrätter
Sashimi på röding med rättika och gurka
30 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Japanskt/koreanskt
Kyckling ramen
30 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Sushi
Svampmaki (vegetarisk sushi)
40 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Fest
Avokado- och tofumaki (vegetarisk sushi!)
40 minuter
Foto: Eva Hildén Smith
Förrätter
Nigiri med lax och manchego
30 minuter
Foto: Eva Hildén Smith
Nyårsmeny
Hummermaki
30 minuter
Foto: Anna Kern
Huvudrätter - varmrätter
Laxfilé i ugn med sesampurjo och varm soja
10 minuter + 20 minuter i ugn
Foto: Charlie Drevstam
Japanskt/koreanskt
Yakitorispett
20 minuter + 4 h marinering + 10 minuter på grillen
Foto: Charlie Drevstam
Nötkött
Yakiniku med ponzudipp
45 minuter
Foto: Anna Kern
Övrigt
Sesamkex med räkor
15 minuter
Huvudrätter - varmrätter
Laxfilé i ugn med sesampurjo och varm soja
10 min + 20 min i ugn
Svenskt
Wasabisill
Gryta
Stark senapssill med crunch
Japanskt/koreanskt
Sushi
Foto: Aina C Hole
Fest
Laxsallad med risnudlar, avokado och wasabinötter
20 min
Foto: Ulrika Pousette
Grilla
Wasabirub
10 min
Foto: Åsa Dahlgren
Gourmet och lyx
Oxfilé med wasabi och gräslök
20 min + 2 timmar i frysen
Foto: Lina Eriksson
Fest
Laxröra med sting
10 min
Foto: Magnus Skoglöf
Huvudrätter - varmrätter
Sojabönsbiffar
30 min
Foto: Inge Skovdal
Fest
Minisushi med lax
15 min + ca 20 min kokning