Foto: Ulrika Pousette
Övrigt
Wasabihalstrad lax med yuzumajonnäs
30 minuter + 3 timmar i frys
Foto: Per Ranung
Lax
Laxburgare med räkor, picklad salladslök och wasabimajonnäs
25 minuter
Foto: Lisa Björner
Smårätter
Sesamhalstrad salmalax med sesam- och ingefärsdressing
15 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Röding
Sashimi på röding med rättika och gurka
30 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Soppa
Kyckling ramen
30 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Vegetariskt
Svampmaki (vegetarisk sushi)
40 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Vegetariskt
Avokado- och tofumaki (vegetarisk sushi!)
40 minuter
Foto: Eva Hildén Smith
Ris och gryn
Nigiri med lax och manchego
30 minuter
Foto: Eva Hildén Smith
Skaldjur
Hummermaki
30 minuter
Foto: Anna Kern
Övrigt
Laxfilé i ugn med sesampurjo och varm soja
10 minuter + 20 minuter i ugn
Foto: Charlie Drevstam
Övrigt
Yakitorispett
20 minuter + 4 h marinering + 10 minuter på grillen
Foto: Charlie Drevstam
Övrigt
Yakiniku med ponzudipp
45 minuter
Foto: Anna Kern
Smårätter
Sesamkex med räkor
15 minuter
Övrigt
Laxfilé i ugn med sesampurjo och varm soja
10 min + 20 min i ugn
Svenskt
Wasabisill
Svenskt
Stark senapssill med crunch
Sushi
Sushi
Foto: Aina C Hole
Sallader
Laxsallad med risnudlar, avokado och wasabinötter
20 min
Foto: Ulrika Pousette
Sås och marinad
Wasabirub
10 min
Foto: Åsa Dahlgren
Huvudrätter - varmrätter
Oxfilé med wasabi och gräslök
20 min + 2 timmar i frysen
Foto: Lina Eriksson
Snittar
Laxröra med sting
10 min
Foto: Magnus Skoglöf
Vegetariskt
Sojabönsbiffar
30 min
Foto: Inge Skovdal
Smårätter
Minisushi med lax
15 min + ca 20 min kokning