Foto: Lisa Björner
Brunch
Örtomelett med krämig svamp och grönt
25 minuter
Foto: Katja Ragnstam
Sås och marinad
Hummus
10 min
Foto: Emmy Lundström
Övrigt
Örtsallad med cantaloupe
25 minuter
Foto: Lisa Björner
Kyckling och fågel
Krämig kycklingtagliatelle med portabellosvamp och dragon
30 minuter
Foto: Helén Pe
Köp hem 5
Nästan-caesar med rostad sötpotatis
30 minuter
Foto: Anna Kern
Övrigt
Svensk caesarsallad med primörer, västerbotten och kavringkrutonger
40 minuter
Övrigt
Tzatziki
Foto: Ulrika Pousette
Midsommar
Färskpotatissallad med äpple, lök, dill och krasse
30 minuter
Foto: Lisa Björner
Grönsaker
Rostade morötter med örtaioli, pocherat ägg och krutonger
20 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Fläskkött
Pasta carbonara - en klassiker som fungerar till vardags och fest
Ca 20 min
Foto: Charlie Drevstam
Huvudrätter - varmrätter
Lammytterfilé och ”pulled lamb” med svamp, persiljerot och fikon
1 timme + 2 1/2 timmes koktid
Foto: Helén Pe
Kyckling och fågel
Kycklingfärsbiffar med senapssky och krossad potatis
45 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Husmanskost
Kålgratäng med gräddsås
30 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Huvudrätter - varmrätter
Gnocchi med körsbärstomatsås, mozzarella och krispig salami
20 minuter
Foto: Annika Broman
Kyckling och fågel
Minestrone
45 minuter + 30 minuter i ugn + 1 1/2 timme kokning
Foto: Helén Pe
Fisk
Ca Lax La Vong – lax la vong
30 minuter + 2 timmar i marinad
Foto: Helén Pe
Grönsaker
Rau Muong Xao Nam Huong – vattenspenat stekt med shiitake
1 timme
Foto: Lina Eriksson
Gryta
Kikärtsgryta med pumpa
30 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Köp hem 5
Marockanska hönsfärsbollar i tomatsås med couscous
20 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Köp hem 5
Glasnudelwok med räkor och dressing av brynt smör och soja
20 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Huvudrätter - varmrätter
Pasta med grönkål, fetaost och chili
20 minuter
Foto: Katja Ragnstam
Svamp
Mushroom rolls med tryffelmajonnäs och friterad lök
45 minuter
Foto: Åsa Dahlgren
Övrigt
Hemgjorda tortillachips med het salsa
20 minuter