Foto: Ulrika Pousette
Kött
Svamp- och viltlasagne
30 minuter + 20 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Köttfärs
Viltfärsbiffar med svampsås, bakad rotselleri och rårörda lingon
30 minuter + 1 timme i ugn
Foto: Helén Pe
Övrigt
Vild kålpudding med rårörda björnbär
20 minuter + 50 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Övrigt
Krämig viltfärsgryta med pepparrot och hasselbacksmorötter
20 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Ulrika Ekblom
Fläskkött
Hjortköttbullar
1 timme
Foto: Per Ranung
Buffémat
Viltfärspiroger
40 min + 40 min jäsning + 15 min i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Gourmet och lyx
Viltlasagne med syltade kantareller
40 min + 20 min i ugnen
Vilt
Enbärskryddade viltköttbullar
40 min
Foto: Arne Adler
Nötkött
Färsbiffar med päron och valnötssallad
Foto: Stefan Almers
Fest
Älgfärsbullar
Foto: Lars Paulsson/Sveaskog
Buffémat
Italiensk köttfärsbiff på toast med parmaskinka och mozzarella