Foto: Anna Kern
Förrätter
Pizza med matjes, kryddost och syrad lök
30 minuter + 1 timme syrning + 20 minuter jäsning + 10 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Student
Studenttårta
11/2 h + 12 h i kyl + 40 min i ugn
Foto: Per Ranung
Buffémat
Ricotta- och gräslökspaj med tomatsallad
25 minuter + 30 minuter i frys + 35 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Kakor och bullar
Rabarberbullar
50 min + 2 1/2 h jäsning + 15 min i ugn
Foto: Helén Pe
Övrigt
Rabarber- och kolanötspaj
30 minuter + 30 minuter i ugnen
Foto: Anna Kern
Brunch
Glutenfritt sesamknäcke
40 minuter + gräddning
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Bakning
Våfflor med kardemumma, dulce de leche och karamelliserad banan
30 minuter
Brunch
Spenatvåfflor med kallrökt lax och picklad rödlök
40 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Efterrätt och dessert
Churros med chokladsås
30 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Buffémat
Cypriotiska oliv- och halloumibröd
45 minuter + 30 minuter jäsning + 30 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Kakor och bullar
Madeleinekakor med lime och matcha-te
10 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Eva Hildén Smith
Huvudrätter - varmrätter
Grillad lammrostbiff med lättstuvad spetskål och tryffel
40 min + 20 min i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Efterrätt och dessert
Frasiga våfflor med karamelliserad banan och yoghurtglass
1 timme
Foto: Stewen Quigley
Franskt
Valnötssoppa – Soupe à la noix
30 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Italienskt
Focaccia Pugliese
20 minuter + 1 1/4 timme jäsning + 25 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Brunch
Nattjästa frallor
20 minuter + 40 minuter jäsning + tid i kyl + 20 minuter i ugn
Foto: Helén Per
Kakor och bullar
Ingefära- och citrondrömmar
20 minuter + 20 minuter i ugn
Foto: Charlie Drevstam
Förrätter
Carpaccio med kalixlöjrom, potatiskrokett, gräddfil och syrad lök
45 minuter
Foto: Emmy Lundström
Efterrätt och dessert
Citron- och mandelkaka med vispad ricotta
40 minuter + 30 minuter i kyl  + 45 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Gratäng
Moussaka
1 timme + 10 minuter koktid + 70 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Buffémat
Stekt feta med sesamfrön
15 minuter
Foto: Lisa Björner
Fest
Steamed buns med halstrad tonfisk och srirachamajonnäs
1 timme + 1 1/2 timme jäsning + 6 minuter ångning
Foto: Åsa Dahlgren
Övrigt
Rödbetsplättar med getost, valnötter och rucola
25 minuter