Foto: Ulrika Pousette
Tårtor
Maräng- och jordgubbstårta
30 minuter + 3 h i kyl
Foto: Lisa Björner
Pajer
Rabarberpaj med ingefära  
15 minuter + 20–25 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Tårtor
Studenttårta
11/2 h + 12 h i kyl + 40 min i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Övrigt
Chokladbiskvier
30 minuter + 12 minuter i ugn + tid i kylen
Foto: PER RANUNG
Student
Kärleksmums
Foto: Ulrika Pousette
Efterrätt och dessert
Frasiga våfflor med karamelliserad banan och yoghurtglass
1 timme
Foto: Helén Pe
Kakor och bullar
Pepparkaksbollar
15 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschidt
Övrigt
Vaniljsemifreddo med mörka bär i glögglag och spröda stjärnor
1 timme + 6 timmar i frysen
Foto: Linda Nestor
Ris och gryn
Ris à la Malta - Mannerström
Tårtor
Vit jultårta
1 timme + 40 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Övrigt
Pistaschcroissanter
20 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Jonny Lind
Övrigt
Kanelcrêpes med lingonyoghurt, honung och söta valnötter
25 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Övrigt
Saftig äppelkaka
15 minuter + 45 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Övrigt
Chokladmuffins med kolafrosting och chokladbitar
40 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Övrigt
Kladdkaka med maräng
20 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Annika Broman
Svenskt
Mjuk saffranskaka med krämig apelsinglasyr
Foto: Jonny Lind
Frukt och bär
Granatäppel- och mascarponeglass
20 minuter + tid i glassmaskinen
Foto: Per Ranung
Övrigt
Inbakad calvados-äppelpaj
40 minuter + 30 minuter i kyl + 45 minuter i ugn
Svenskt
Lyxiga lussebullar med kesella, vanilj och kardemumma
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Kladdkaka
Perfekt kladdig kladdkaka
30 min + 20 min i ugnen
Foto: Peter Carlsson
Påsk
Sötpotatis­pudding
20 minuter + 1 3/4 ­timme i ugn
Foto: Idhaa Lindhag/agentur cameralink
Tårtor
Saffranstårta med citronfrosting och sockrad vinterfrukt
45 min + 45 min i ugn
Foto: Anna Kern
Övrigt
Cupcakes med apelsin och pistaschnötter
25 minuter + 20 minuter i ugn