Foto: Lisa Björner
Huvudrätter - varmrätter
Vårsallad med sparris, chorizo och vaktelägg
25 minuter
Foto: Anna Kern
Fisk
Gravad lax med fänkålscrème, senapsmajonnäs och fänkålscrudité
30 minuter + 12 h i kyl
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Buffémat
Smörgås med pocherat vaktelägg, forellrom och sparris
40 min
Foto: Charlie Drevstam
Nötkött
Råbiff med vaktelägg
Foto: Charlie Drevstam
Efterrätt och dessert
Vaktelägg serverade med ramslöksmajonnäs på fullkornsbröd
Foto: Annika Vannerus
Buffémat
Ansjovisvaktelägg
Foto: Stefan Almers
Dop
Drinktilltugg
Foto: Holger Edström
Huvudrätter - varmrätter
Krispig röding, palsternacksmousseline, pocherat vaktelägg och rödbetsvinägrette
Foto: Holger Edström
Fest
Laxtartar med grön sparris, löjrom, vaktelägg samt skummig citrussås
Foto: Lars Paulsson
Förrätter
Mandelpotatischips med löjrom och vaktelägg