Foto: Eva Hildén Smith
Huvudrätter - varmrätter
Grillad lammrostbiff med lättstuvad spetskål och tryffel
40 min + 20 min i ugn
Foto: Katja Ragnstam
Svamp
Mushroom rolls med tryffelmajonnäs och friterad lök
45 minuter
Foto: Per Ranung
Huvudrätter - varmrätter
Oxfilé med varm tomatsallad och tryffelbearnaise
25 minuter
Foto: Lina Eriksson
Sås och marinad
Ugnsbakad rotsellerimajonnäs med tryffel
20 minuter + 1 ½ timme i ugn
Foto: Per Ranung
Övrigt
Pumpasoppa med svamp
40 min+25 min i ugnen
Foto: Lina Eriksson
Huvudrätter - varmrätter
Helgrillad entrecôte med potatissallad och vitlöksbakade tomater
45 minuter + 8 timmar i marinad
Foto: Anna Kern
Smårätter
Friterade potatis­kroketter med tryffelmajonnäs
20 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Huvudrätter - varmrätter
Flapsteak med tryffelbearnaise
25 minuter + 45 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Vegetariskt
Friterade majsbollar med tryffel
30 minuter
Övrigt
Pappardelle-pasta med spenat och svamp
20 min
Foto: Lisa Björner
Lättlagat
Krämig pasta med svamp och tryffelolja
30 min
Foto: Lisa Björner
Förrätter
Bruschetta med blomkålscrème och pilgrimsmussla
30 min + 5 min i ugnen
Foto: Lisa Björner
Matbröd
Bruschetta med blomkålscrème och pilgrimsmussla
30 min + 5 min i ugnen
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Vegetariskt
Gratinerade polkabetor med getost och tryffelhonung – vegetarisk julrätt!
40 min + 15 min i ugn
Huvudrätter - varmrätter
Svampsoppa med rotfrukter och smak av tryffel
Foto: Magnus Skoglöf, Björn Lok och Ulrika Pousette
Bröllop
Carpaccio och äggrulle med brynt smör och tryffelmajonnäs
1 1/2 timme + 2 dygn i frysen
Foto: Anna Skoog
Fest
Kantarellpizza med tryffel och pecorino
30 min + 30 min jäsning och 7 min i ugnen
Foto: Ulrika Pousette
Fest
Kyckling med rostade primörer och tryffelcrème
25 min + ca 40 min i ugn
Foto: Johanna Frenkel
Förrätter
3 x kål i tryffelbuljong
40 min + 6 timmar kokning
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Fest
Makrill med ångad broccoli och brynt smörsås med citron och tryffel
40 min
Foto: Inge Skovdal
Fest
Lammspett med karljohanssvamp, rosmarin och tryffelolja
35 min + 2 timmar marinering
Foto: Per Ranung
Efterrätt och dessert
Tryffel- och mesostglass med tallskottsirap
20 min + tid i glassmaskin
Foto: Magnus Carlsson
Övrigt
Tryffelstuvad vitkål
15 min