Foto: Lisa Björner
Efterrätt och dessert
Mandel- och fikonsufflé
20 min + 30 min i ugnen
Grönsaker
Rödkålstoast
20 min
Jul
Blomkålssallad med sötsur saffransvinägrett
20 min + 1 timme att dra
Fest
Plommonkompott
ca 15 min
Foto: Roland Persson
Fest
Crostini med fikontapenade
20 min
Foto: Per Ranung
Övrigt
Pan de Higo (Fikonbröd)
20 min+2-3 dagar att torka
Övrigt
Julkavring med nötter och torkad frukt
20 min+1 timme och 15 min
Foto: Joel Wåreus
Frukt och bär
Frukt och nötbollar
10 min
Foto: Holger Edström
Huvudrätter - varmrätter
Fikonspäckad oxfilé, grönkålstimbal och rödvinssås
Foto: Arne Adler
Efterrätt och dessert
GI-tårta
Foto: Lena Holmsäter
Frukost
GI-müsli, bovete
Foto: Holger Edström
Fest
Kompott på torkade fikon, aprikoser och mandel