Foto: Per Ranung
Frukt och bär
Rabarbersoppa med vit choklad- och citronmousse
Foto: Anna Kern
Förrätter
Pizza med matjes, kryddost och syrad lök
30 minuter + 1 timme syrning + 20 minuter jäsning + 10 minuter i ugn
Foto: Emmy Lundström
Övrigt
Citronlemonad med lavendel
10 minuter + tid att kallna
Foto: Anna Kern
Student
Studenttårta
11/2 h + 12 h i kyl + 40 min i ugn
Foto: Per Ranung
Kalla drycker
Rabarbersaft
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Kyckling och fågel
Helstekt kyckling med senapssky och ljummen potatissallad
40 minuter + 11/4 timme i ugn
Foto: Helén Pe
Kakor och bullar
Rabarberbullar
50 min + 2 1/2 h jäsning + 15 min i ugn
Foto: Helén Pe
Övrigt
Rabarber- och kolanötspaj
30 minuter + 30 minuter i ugnen
Foto: Helén Pe
Saft, sylt, gelé och marmelad
Rabarber- och citronsaft
15 minuter + avrinningstid
Foto: Ulrika Pousette
Buffémat
Tarte flambée med sparris och salladslök
40 minuter + 40 minuter jäsning
Brunch
Spenatvåfflor med kallrökt lax och picklad rödlök
40 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Efterrätt och dessert
Churros med chokladsås
30 minuter
Fest
Fredagsdrinken – Så gör du Melonslush
10 min
Foto: Stefan Wettainen
Kakor och bullar
Madeleinekakor med lime och matcha-te
10 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Efterrätt och dessert
Frasiga våfflor med karamelliserad banan och yoghurtglass
1 timme
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Fisk
Apelsin- och ingefärsgravad lax
15 minuter + 2 dygn i kyl +  3 dygns frysning
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Buffémat
Fyllda ägghalvor med picklade senapsfrön
30 minuter
Foto: Anna Kern
Efterrätt och dessert
Budapestrulle
30 minuter + 17 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Kakor och bullar
Påskbakelse med mockagrädde och marsipan
45 minuter + 6 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Fisk
Pepparsill
15 minuter + 2 dygn i kyl
Foto: Stefan Wettainen
Dop
Rödkålsgravad lax med fänkål, kålrabbi och pepparrotsmajonnäs
30 minuter + 2 dygn i kyl
Foto: Stefan Wettainen
Dop
Purjolöksgravad lax med senapscrème och ättiksgurka
40 minuter + 2 dygn i kyl
Foto: Stefan Wettainen
Dop
Rödbetsgravad lax med rostade betor, skockor och honungsvinägrett
40 minuter + 2 dygn i kyl + 30 minuter i ugn