Foto: Agneta Thorsèn
Kakor och bullar
Kanelbullar med mörk choklad
Kakor och bullar
Så gör du världens godaste kanelbullar – bästa grundreceptet
Foto: Lisa Björner
Skaldjur
Hummer med blomkål, picklade tomater och mandel
1 timme
Foto: Susanne Almers
Saft, sylt, gelé och marmelad
Äppelmos
Foto: Helén Pe
Tårtor
Chokladtårta med kaffesmak
45 minuter + 50 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Matbröd
Croissanter
5 timmar
Foto: Gunilla von Heland
Vegetariskt
Picklade morötter
Foto: Per Ranung
Frukt och bär
Rabarbersoppa med vit choklad- och citronmousse
Foto: Anna Kern
Pizza
Pizza med matjes, kryddost och syrad lök
30 minuter + 1 timme syrning + 20 minuter jäsning + 10 minuter i ugn
Foto: Emmy Lundström
Övrigt
Citronlemonad med lavendel
10 minuter + tid att kallna
Foto: Lisa Björner
Pajer
Rabarberpaj med ingefära  
15 minuter + 20–25 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Tårtor
Studenttårta
11/2 h + 12 h i kyl + 40 min i ugn
Foto: Per Ranung
Saft, sylt, gelé och marmelad
Rabarbersaft
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Påsk
Helstekt kyckling med senapssky och ljummen potatissallad
40 minuter + 11/4 timme i ugn
Foto: Helén Pe
Övrigt
Rabarberbullar
50 min + 2 1/2 h jäsning + 15 min i ugn
Foto: Helén Pe
Övrigt
Rabarber- och kolanötspaj
30 minuter + 30 minuter i ugnen
Foto: Helén Pe
Saft, sylt, gelé och marmelad
Rabarber- och citronsaft
15 minuter + avrinningstid
Foto: Ulrika Pousette
Vegetariskt
Tarte flambée med sparris och salladslök
40 minuter + 40 minuter jäsning
Lunch
Spenatvåfflor med kallrökt lax och picklad rödlök
40 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Spanskt
Churros med chokladsås
30 minuter
Övrigt
Fredagsdrinken – Så gör du Melonslush
10 min
Foto: Stefan Wettainen
Övrigt
Madeleinekakor med lime och matcha-te
10 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Efterrätt och dessert
Frasiga våfflor med karamelliserad banan och yoghurtglass
1 timme