Foto: Jonny Lind
Övrigt
Värmande chaidryck
20 minuter
Foto: Helén Pe
Fläskkött
Suon Rim Kam - kamben med apelsin
20 minuter + 30 minuter koktid
Foto: Lina Eriksson
Fisk
Lakrits- och lingonsill
10 minuter + 1 dygn i kyl
Foto: Stefan Wettainen
Övrigt
Rosévinsglögg
10 minuter
Fest
Rosa orientkryddad glögg
Foto: Lina Eriksson
Gryta
Curry med kyckling, bönor, sötpotatis och svart ris
45 minuter
Foto: Joel Wåreus
Övrigt
Kryddvin med mandel och russin
10 minuter + 30 minuter för lagen att dra
Foto: Anna Kern
Övrigt
Chokladpannacotta med syltad apelsin
20 minuter + 6 timmar i kyl och frys
Foto: Joel Wåreus
Kalla drycker
Snaps med julkryddor – stjärnanis och pomerans
10 minuter + 4 dygn i kyl
Foto: Idhaa Lindhag/agentur cameralink
Fest
Mustig vinterglögg
15 min + 1 timme att dra
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Buffémat
Kryddstekt tofu med hoisinsås
15 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Övrigt
Varm kryddad äppelmust - perfekt i rusket
10 min
Foto: Eva Hildén Smith
Huvudrätter - varmrätter
Kryddstekt ankbröst med sötpotatispuré och grönsaker i ostronsås
1 timme + 35 minuter i ugn
Foto: Malin Hoelstad
Övrigt
Picklad pumpa
25 minuter + 24 timmar i kyl
Foto: Jakob Fridholm
Övrigt
Kryddpicklad zucchini
10 minuter + 1 dygn i kylen för att mogna
Foto: Per Ranung
Övrigt
Kryddig rödvinbärssylt
30 minuter
Fisk
Laxgryta med saffran och räkor
Jul
Gräddris med honungsrostade nötter och apelsinsallad
Köksskolan
Vietnamesisk nudelsoppa med frikadeller och kyckling
Annonssamarbete
Grön chiligryta – smakrik vegogryta med sötpotatis, pintobönor och paprika
Annonssamarbete
Fisk- och skaldjursgryta med dill och saffran i krämig sås
Foto: Inge Skovdal
Fest
Grillad makrill med rödbetsgelé och blomsallad
40 min + 2 timmar i kylen
Fläskkött
Picklad rödlök – enkelt, snabb och gott