Foto: Stefan Wettainen
Övrigt
Mango-passion mojito
10 minuter
Fest
Fredagsdrinken – Så gör du Mousserande drink med gin och apelsin
5 min
Foto: Ulrika Pousette
Fest
Rabarbertonic
10 minuter + 1 timme för lagen att dra
Foto: Stefan Wettainen
Kakor och bullar
Påskbakelse med mockagrädde och marsipan
45 minuter + 6 minuter i ugn
Foto: Jonny Lind
Frukost
Chokladdoppade dadelbollar
25 minuter + 30 minuter att stelna
Foto: Lisa Björner
Efterrätt och dessert
Pekannötspaj
20 minuter + 30 minuter för degen att vila + 65 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Grönsaker
Pumpakräm med rotfruktschips
20 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Halloween
Bliss balls med kokos, espresso och apelsin
15 minuter
Foto: Eva Hildén Smith
Fest
Chokladglass med saltkolasås och bär
1 timme + 12 timmar att vila + tid att frysa
Foto: Lisa Björner
Jul
Ris à la malta med björnbärskompott och pistasch-crunch
25 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Jul
Chokladfudge med vanilj
50 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Buffémat
Långjäst vörtbröd med tranbär
20 minuter +  5 timmar jäsning + 40 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Övrigt
Rosévinsglögg
10 minuter
Foto: Jonny Lind
Frukost
Kanelcrêpes med lingonyoghurt, honung och söta valnötter
25 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Jul
Vörtbröd
Foto: Lina Eriksson
Fisk
Lax med tamarindglaze och morots- och gurksallad
20 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Choklad
Kladdkaka med maräng
20 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Choklad
Chokladtårta med kaffesmak och kanderade mandlar
45 minuter + 50 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Efterrätt och dessert
Inbakad calvados-äppelpaj
40 minuter + 30 minuter i kyl + 45 minuter i ugn
Foto: Magnus Carlsson
Kakor och bullar
Kolasnittar med kokos och choklad
25 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Joel Wåreus
Jul
Minivörtbröd
20 minuter + 1 1/2 timmes ­jäsning + 13 minuter i ugn
Foto: Peter Carlsson
Övrigt
Sötpotatis­pudding
20 minuter + 1 3/4 ­timme i ugn
Foto: Per Ranung
Halloween
Pumpapaj med pekannötter
30 minuter + 1 timme 15 minuter i ugn