Foto: Stefan Wettainen
Gryta
Shui zhu niurou – flankstek från Sichuan
25 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Buffémat
Kryddstekt tofu med hoisinsås
15 minuter
Foto: Eva Hildén Smith
Huvudrätter - varmrätter
Kryddstekt ankbröst med sötpotatispuré och grönsaker i ostronsås
1 timme + 35 minuter i ugn
Jul
Fänkålssill med ingefära
Foto: David Loftus
Grönsaker
Majskolvar på fyra vis
30 min
Foto: Joel Wåreus
Fläskkött
Revbensspjäll: Asiatiska bbq spareribs
1 timme+15 min i ugn
Foto: Per Ranung
Övrigt
Afrodites sensuella kryddpersikor
10 min
Foto: Joel Wåreus
Fest
Apelsiner med varm rosmarin och sichuanhonung
Foto: Ulrika Pousette
Fisk
Apelsin- & sichuanpeppargravad lax
Foto: Michael Förster
Förrätter
Grillad pilgrimsmussla med sichuansmörsky
Foto: Stefan Almers
Fest
Kyckling, Gongbao