Foto: Ulrika Pousette
Kyckling och fågel
Kyckling med saffranshollandaise och grönsaks- och chorizofräs
30 minuter
Foto: Per Ranung
Huvudrätter - varmrätter
Oxfilé med varm tomatsallad och tryffelbearnaise
25 minuter
Foto: Lina Eriksson
Övrigt
Saffransris med rostad butternut, råhyvlad blomkål och hasselnötter
30 minuter + 40 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Övrigt
Karljohanpasta med svampfräs, svampcrème och hasselnötsvinägrett
15 minuter
Foto: Per Ranung
Gourmet och lyx
Ostron med äpple och calvadosvinägrett
10 minuter
Foto: Lisa Björner
Förrätter
Gazpacho (recept av Årets kock Johan Backeus)
15 minuter
Annonssamarbete
Cannelloni med kantarellost
20 min + 20 min i ugn
Foto: Anna Kern
Huvudrätter - varmrätter
Frasig lax på plåt
25 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Charlie Drevstam
Övrigt
Sallad av rostade morötter med tomat, schalottenlök och krondill
15 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Paul Brissman
Vegetariskt
Stekt sesamtofu med vitlöksstekt spenat, kålsallad och soja
30 minuter
Fläskkött
Feijoada – brasiliansk böngryta med fläsk
Foto: Per Ranung
Dressing
Valnötsvinägrett
10 min
Foto: Lina Eriksson
Nötkött
Helstekt oxfilé med parmesanmajonnäs och ugnsbakade grönsaker
30 min + 30 min i ugn
Jul
Griljerad julskinka - här är julens klassiker
ca 3 timmar+5 min+2 timmar att mogna
Annonssamarbete
Helstekt kyckling med mojo rojo och saltbakad potatis - så här gör du
Annonssamarbete
Rödvinsås
Foto: Per Ranung
Grönsaker
Rödkålssallad med brynt smör och sherryvinäger
40 min
Foto: Per Ranung
Övrigt
Sherryvinäger till ostron
5 min
Foto: Helén Pe
Fläskkött
Salsicciafylld fläskytterfilé med ljummen talleggiosallad
20 min+1 timme 30 min i ugnen
Foto: Charlie Drevstam
Frukt och bär
Spenatsallad med apelsin och getost
30 min
Foto: Lina Eriksson
Övrigt
Tomatsallad med lök och varm fuetdressing
15 min
Foto: Magnus Skoglöf
Övrigt
Skinkspäckad fläsk­kotlett med spansk sallad
20 min + 45 min i ugn
Foto: Magnus Skoglöf
Övrigt
Buffelmozzarella med stekta tomater, kapris och basilika
35 min