Foto: Anna Kern
Brunch
Glutenfritt sesamknäcke
40 minuter + gräddning
Foto: Ulrika Pousette
Japanskt/koreanskt
Koreansk färs med krispig rödkål
20 minuter
Foto: Lisa Björner
Kyckling och fågel
Potstickers (dumplings) med kycklingfärs
40 minuter
Foto: Annika Broman
Övrigt
Råkostsallad
25 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Huvudrätter - varmrätter
Hokkadon
30 minuter
Fredagsmat
Halstrad tonfisk (tonfisktataki) med nudlar i kokosbuljong
35 min
Foto: Lisa Björner
Buffémat
Sesamhalstrad salmalax med sesam- och ingefärsdressing
15 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Gryta
Kongbiji jjigae – koreansk gryta med kimchi och sojabönor
40 minuter + 12 timmars blötläggning
Foto: Ulrika Pousette
Övrigt
Svampbuljong med nudlar, kål och tofu
30 minuter
Foto: Lina Eriksson
Övrigt
Räkbollar med hoisinsås
45 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Lamm
Sojastekta lammracks med kimchi-coleslaw
30 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Ulrika Ekblom
Lax
Baguettesnittar med rökt lax och asiatisk coleslaw
20 minuter
Foto: Lisa Björner
Förrätter
Asiatiska knivmusslor med sesam, chili och lime
20 minuter + 12 timmar i kyl
Foto: Anna Kern
Grönsaker
Asiatisk kålsallad
30 minuter
Foto: Lina Eriksson
Gourmet och lyx
Skaldjursplatå med tillbehör
30 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Köp hem 5
Kyckling med apelsin i sötstark srirachasås, stekt ris och yoghurt
30 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Soppa
Ramen grundrecept
40 h + 4 h koktid
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Japanskt/koreanskt
Recept på vegansk bulgogi
20 minuter
Foto: Per Ranung
Övrigt
Vardagsramen med tofu och ägg
20 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Buffémat
Spenat- och böngroddssallad
15 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Huvudrätter - varmrätter
Hokkaidon
30 minuter
Foto: Per Ranung
Kyckling och fågel
Pomelosallad med kyckling
30 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Huvudrätter - varmrätter
Ingefärslax med färskpotatisstomp
30 minuter