Fisk
Gubbröra
15 min
Foto: Magnus Carlsson
Gryta
Linsgryta med kokosmjölk, pumpa och spenat
25 minuter + 25 minuter koktid
Foto: Anna Kern
Övrigt
Svensk caesarsallad med primörer, västerbotten och kavringkrutonger
40 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Kyckling och fågel
Helstekt kyckling med senapssky och ljummen potatissallad
40 minuter + 11/4 timme i ugn
Foto: Lennart Weibull
Kyckling och fågel
Turkey sandwich
15 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Lennart Weibull
Kyckling och fågel
Club sandwich
30 minuter
Foto: Annika Broman
Huvudrätter - varmrätter
Citrussallad med lax
20 minuter
Foto: Eva Hildén Smith
Huvudrätter - varmrätter
Grillad lammrostbiff med lättstuvad spetskål och tryffel
40 min + 20 min i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Huvudrätter - varmrätter
Sallad med snabbgravad lax och räkor
30 minuter + tid för gravning
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Buffémat
Fyllda ägghalvor med picklade senapsfrön
30 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Dop
Purjolöksgravad lax med senapscrème och ättiksgurka
40 minuter + 2 dygn i kyl
Foto: Lennart Weibull
Mackor
Bagel med rostbiff och surkål
20 minuter
Foto: Annika Broman
Korv och chark
Krämig rotfruktspytt
30 minuter + 1 timme i ugn
Foto: Emma Eriksson
Mackor
Stekta kalkonsmörgåsar
20 minuter
Foto: Lisa Björner
Huvudrätter - varmrätter
Kycklinggryta med bacon, äpple och dragon
40 minuter
Foto: Anna Kern
Buffémat
Vegetariska risbollar
40 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Jul
Éclairer med ost
30 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Jonas Sjögren
Gryta
Rödkålsfläsk
Foto: Per Ranung
Övrigt
Krämig blomkål smaksatt med dijonsenap och dragon
20 minuter
Foto: Per Ranung
Huvudrätter - varmrätter
Helstekt kalkon
Foto: Ulf Svensson
Övrigt
Inlagda polkabetor
ca 40 min
Foto: Per Ranung
Hamburgare
Hamburgare med klassisk dressing
15 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Köttfärs
Viltfärsbiffar med svampsås, bakad rotselleri och rårörda lingon
30 minuter + 1 timme i ugn