Foto: Agneta Thorsèn
Kakor och bullar
Kanelbullar med mörk choklad
Kakor och bullar
Så gör du världens godaste kanelbullar – bästa grundreceptet
Foto: Lisa Björner
Skaldjur
Hummer med blomkål, picklade tomater och mandel
1 timme
Foto: Per Ranung
Skaldjur
Gratinerad hummer – en klassiker!
15 min + 5 min i ugn
Foto: Ulrika Ekblom
Frukost
Blåbärsscones
20 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Tårtor
Chokladtårta med kaffesmak
45 minuter + 50 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Matbröd
Croissanter
5 timmar
Foto: Lisa Björner
Vegetariskt
Ravioli med spenat- och pumpafyllning
1 1/2 timme
Foto: Lisa Björner
Vegetariskt
Örtomelett med krämig svamp och grönt
25 minuter
Foto: Anna Kern
Ris och gryn
Extra mättande havregrynsgröt
10 minuter
Foto: Anna Kern
Övrigt
Grillad laxsida med honungsglaze
15 minuter + 1 timme i kyl + 20 minuter på grillen
Foto: Anna Kern
Pizza
Pizza med matjes, kryddost och syrad lök
30 minuter + 1 timme syrning + 20 minuter jäsning + 10 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Sill
Skagensill med pepparrot
15 minuter + 1 dygn att dra
Svenskt
Inlagd sill med gubbröra
15 min
Foto: Lisa Björner
Pajer
Rabarberpaj med ingefära  
15 minuter + 20–25 minuter i ugn
Foto: Katja Ragnstam
Sås och marinad
Hummus
10 min
Foto: Anna Kern
Vegetariskt
Minifrittata med nässelchips
20 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Magnus Carlsson
Vegetariskt
Morotssoppa med ingefära, jordnötssmör och fräst kikärtstopping
20 minuter + 20 minuter koktid
Foto: Magnus Carlsson
Vegetariskt
Linsgryta med kokosmjölk, pumpa och spenat
25 minuter + 25 minuter koktid
Foto: Emmy Lundström
Grönsaker
Örtsallad med cantaloupe
25 minuter
Foto: Lisa Björner
Pasta
Krämig kycklingtagliatelle med portabellosvamp och dragon
30 minuter
Foto: Anna Kern
Vegetariskt
Svensk caesarsallad med primörer, västerbotten och kavringkrutonger
40 minuter
Foto: Magnus Carlsson
Vegetariskt
Bakad portobellosvamp med yoghurt- och granatäppelsås
20 minuter + 40 minuter i ugn