Foto: Stefan Wettainen
Gryta
Kongbiji jjigae – koreansk gryta med kimchi och sojabönor
40 minuter + 12 timmars blötläggning
Foto: Lina Eriksson
Näringsberäknat
Grynpanna med rökt fläsk
25 minuter
Foto: Roland Persson
Japanskt/koreanskt
Kimchi
1 h + 12 h i rumstemperatur + 2 veckor att mogna
Foto: iStock
Barn och familj
Nasi goreng - en god och enkel rätt från Asien
Foto: Lina Eriksson
Övrigt
Bibimbap
1 1/2 timme
Foto: Lina Eriksson
Övrigt
Snabb kimchi
15 min + 1 dygn
Övrigt
Kimchi
6-7 dagar
Foto: Charlie Drevstam
Övrigt
Koreansk kålsallad
10 min
Foto: Lena Koller
Fest
Shabu shabu – buljongkokt kött och grönsaker
Foto: Ulf Svensson
Barn och familj
Thaisallad utan sesamolja
Foto: Jonas Sjögren
Huvudrätter - varmrätter
Ångad kålfärs