Foto: Anna Kern
Köp hem 5
Potatissoppa med röda linser
30 minuter
Foto: Helén Pe
Kyckling och fågel
Svamp- och fläskfyllda kycklingklubbor med selleristomp och messmörsås
30 minuter + 35 minuter i ugn
Foto: Annika Broman
Kyckling och fågel
Minestrone
45 minuter + 30 minuter i ugn + 1 1/2 timme kokning
Foto: Per Ranung
Gryta
Vegetarisk curry
35 minuter
Foto: Christina Sundien
Huvudrätter - varmrätter
Skördesoppa och bönbruschetta
25 minuter + 15 minuter koktid
Foto: Anna Kern
Gratäng
Rotfruktsgratäng med tryffelchips
15 minuter + 40 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Övrigt
Potatispuré med rotselleri
30 minuter
Foto: Per Ranung
Huvudrätter - varmrätter
Portergryta med älg och potatispuré med rotselleri
1 1/2 timme
Foto: Ulrika Pousette
Kött
Svamp- och viltlasagne
30 minuter + 20 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Huvudrätter - varmrätter
Potatis- och blomkålssoppa
25 minuter
Foto: Joel Wåreus
Grönsaker
Fräsch waldorfsallad på Långbros vis
30 minuter + 40 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Övrigt
Rökt dovhjortsrostbiff med selleripuré och calvadospicklat äpple
1 timme + 20 minuter i röken
Foto: Helén Pe
Övrigt
Krämigt viltskav med svamp, rot­selleri och ­präst­ost­puré
30 minuter
Foto: Helén Pe
Köttfärs
Viltfärsbiffar med svampsås, bakad rotselleri och rårörda lingon
30 minuter + 1 timme i ugn
Foto: Peter Carlsson
Kött
Lammstek med mintsås och ugnsrostad potatis
45 minuter + 2 1/2 timme i ugn
Foto: iStock
Gourmet och lyx
Osso buco – favoritgrytan från Italien
Foto: Jakob Fridholm
Huvudrätter - varmrätter
Salviastekt fläskkotlett med ugnsbakade grönsaker och smulad fetaost
45 minuter
Foto: Jakob Fridholm
Huvudrätter - varmrätter
Bräserad kalvlägg i tomat- och rotfrukter med dragonrisotto
45 minuter + 2 1/2 timmes koktid
Foto: Per Ranung
Grönsaker
Waldorfsallad
20 minuter
Foto: Per Ranung
Huvudrätter - varmrätter
Ugnsbakad rotselleri med linser och karljohan
30 minuter + 30 minuter blötläggning
Foto: Lina Eriksson
Gratäng
Klassisk lasagne – bästa receptet!
40 min + 40 min i ugnen
Foto: Helén Pe
Buffémat
Viltköttbullar
1 timme
Foto: Anna Kern
Jul
Liten rotfruktstårta med pepparrot och kavringsmul
45 minuter + 6 timmar i kyl +  5 minuter i ugn