Foto: Charlie Drevstam
Huvudrätter - varmrätter
Lammytterfilé och ”pulled lamb” med svamp, persiljerot och fikon
1 timme + 2 1/2 timmes koktid
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Buffémat
Fyllda ägghalvor med picklade senapsfrön
30 minuter
Foto: Helén Pe
Förrätter
Sticky Wings – amerikanska kycklingvingar
25 minuter + 3 timmar -marinering + 45 minuter i ugn
Foto: Holger Edström
Övrigt
Julkryddad rödkål
Foto: Per Ranung
Jul
Morötter och flower sprouts med clementindressing 
10 minuter + 40 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Övrigt
Quinoasallad med vitkål, edamamebönor, picklad rödlök och spiskummin
30 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Gourmet och lyx
Ostron med lavasalt och rödvinsvinägrett
20 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Lamm
Lammfärspizza med mynta och yoghurtsås
45 minuter + 1 timme jäsning + 20 minuter i ugn
Foto: Joel Wåreus
Grönsaker
Fänkåls- och morotssallad med grapefrukt
20 minuter
Foto: Magnus Carlsson
Lunch
Choripan
15 minuter
Foto: Lisa Björner
Huvudrätter - varmrätter
Grillat lamm med tomatsallad, syrad lök och friterad färskpotatis
1 1/2 timme  + 1 1/4 timme kokning + tid på grillen
Foto: Per Ranung
Jul
Hemlagad senap
5 min + tid att mogna
Foto: Holger Edström
Annonssamarbete
Boeuf bourguignon - så gör du klassikern med champinjoner och smålök
Foto: Ulrika Pousette
Övrigt
Lingonchutney med rödlök
15 minuter + koktid
Foto: Jakob Fridholm
Kött
Stekt t-benstek med kålrotscrème och friterad och picklad lök
45 minuter
Foto: Magnus Skoglöf
Kyckling och fågel
Helstekt kyckling med rotfrukter och sky
40 min+2 timmar 35 min i ugn
Foto: Helen Pé
Övrigt
Sallad med clementindressing
15 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Gryta
Recept på vegansk chili
30 minuter + 50 minuter koktid
Foto: Lars Paulsson
Huvudrätter - varmrätter
Burgundisk köttgryta (klassiskt fransk)
Foto: Lina Eriksson
Huvudrätter - varmrätter
Rostad sparris- och morotsallad med puylinser och vinägrett
25 minuter
Sallader
Chèvre chaud med jordgubbar
20 min
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Buffémat
Gazpacho i glas med chorizogrissini
1 timme + 50 minuter jäsning  + 12-14 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Köp hem 5
Blåmusslor i kokosmjölk och röd curry
30 minuter