Foto: Stefan Wettainen
Förrätter
Sashimi på röding med rättika och gurka
30 minuter
Foto: Helén Pe
Huvudrätter - varmrätter
Inkokt röding med syltad fänkål, gurka och kokt potatis
20 minuter + 20 minuter för fisken att stå
Foto: Lisa Björner
Fisk
Röding med äpple och ängssyra
40 minuter + 8 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Förrätter
Rostad röding med marinerade grönsaker
25 minuter + 8 minuter i ugn + 5 timmar i ättikslagen
Foto: Charlie Drevstam
Fisk
Röding och hummer med pumpa- och fänkålsbuljong och pumpamajonnäs
1 timme
Foto: Ulrika Pousette
Grönsaker
Jordärtskocksoppa med citron- och dragonbakad röding
Foto: Charlie Drevstam
Fisk
Halstrad röding med svamp- och sparrisfräs och vitvinssås
40 min + 15 min i ugn
Foto: Per Ranung
Fest
Rödbetsgravad röding med gurkyoghurt
30 min + 1 1/2 dygns gravning och 1 timme för gurkan att rinna av
Foto: Charlie Drevstam
Fest
Stekt abborre och röding med primörer, syltade kantareller och vitvinssås
1 1/2 timme
Foto: Per Magnus Persson
Fisk
Västerbottensmousse med gingravad fjällröding och kalixlöjrom
40 min + 1 1/2 dygn i kyl
Foto: Ulrika Pousette
Huvudrätter - varmrätter
Bakad röding med pressad savojkål
Foto: Ulf Svensson
Gourmet och lyx
Röding med vattenkrasse, morotssallad och mos med rökta räkor
Foto: Charlie Drevstam
Fest
Lättgravad röding med kryddost royal
Foto: Ulrika Pousette
Fisk
Röding 1-2-3
Foto: Ulrika Pousette
Fisk
Röding med timjan- äpplen, astrakancidersås och trattkantareller
Foto: Lena Holmsäter
Grilla
Grillad röding
Foto: Ulrika Pousette
Huvudrätter - varmrätter
Stekt röding med parmesangratinerad cannelloni
Foto: Stefan Almers
Fisk
Gravad dillröding med blomkålspannacotta och körvelcrème
Foto: Ulf Svensson
Övrigt
Mandelpotatissoppa med stekt röding
Foto: Holger Edström
Huvudrätter - varmrätter
Fänkålsinlagd röding
Foto: Ulf Svensson
Fisk
Halstrad röding med rabarbersalsa
Foto: Holger Edström
Huvudrätter - varmrätter
Krispig röding, palsternacksmousseline, pocherat vaktelägg och rödbetsvinägrette
Foto: Ulf Svensson
Fisk
Halstrad röding med pepparrotssmörsås och potatis- och jordärtskockspuré