Foto: Ulrika Pousette
Övrigt
Wasabihalstrad lax med yuzumajonnäs
30 minuter + 3 timmar i frys
Foto: Per Ranung
Näringsberäknat
Kryddig färs med mynta
30 minuter
Foto: Lisa Björner
Smårätter
Sesamhalstrad salmalax med sesam- och ingefärsdressing
15 minuter
Foto: Lina Eriksson
Övrigt
Lax med tamarindglaze och morots- och gurksallad
20 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Övrigt
Sojastekta lammracks med kimchi-coleslaw
30 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Lina Eriksson
Övrigt
Vårrullar med kyckling och svamp
1 timme
Foto: Stefan Wettainen
Förrätter
Hälleflundra med brynt yuzusmör och picklad schalottenlök
20 minuter + 30 minuter för löken att picklas
Foto: Ulrika Pousette
Soppa
Ramen grundrecept
40 h + 4 h koktid
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Vegetariskt
Spenat- och böngroddssallad
15 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Pasta
Lax i ugn med risnudelsallad och koriandermajonnäs
20 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Ris och gryn
Katsudon
1 timme
Foto: Stefan Wettainen
Övrigt
Kålsallad med misodressing
15 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Övrigt
Gurksallad med ingefära
15 minuter + 30 minuter för gurkan att dra
Foto: Stefan Wettainen
Skaldjur
Soft shell crab med gurk- och sesamsallad
45 minuter
Foto: Charlie Drevstam
Övrigt
Grillad aubergine med sesamdressing
30 min + 15 min för auberginen att saltas ur
Foto: Charlie Drevstam
Vegetariskt
Grillad majs med yuzumajonnäs
30 minuter
Foto: Charlie Drevstam
Grönsaker
Gurka och rättika med misodressing
30 minuter
Foto: Charlie Drevstam
Övrigt
Yakiniku med ponzudipp
45 minuter
Foto: Lisa Björner
Sallader
Asiatisk vårsallad med sparris och avokado
15 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Övrigt
Bifftartar med löjrom och rispapperschips
30 minuter
Övrigt
Sojapicklade ägg
10 min + 3 dygns ­marinering
Foto: Charlie Drevstam
Övrigt
Crispy tofu ramen - japanska nudlar med friterad tofu
40 min + 4 1/2 timme för buljongen att dra och koka
Foto: Charlie Drevstam
Övrigt
Tantanmen chashu pork ramen
45 min + 2 timmar koktid + 12 timmars marinering