Foto: Stefan Wettainen
Huvudrätter - varmrätter
Hokkadon
30 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Köp hem 5
Krispig thaisallad med kyckling
20 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Förrätter
Hälleflundra med brynt yuzusmör och picklad schalottenlök
20 minuter + 30 minuter för löken att picklas
Foto: Stefan Wettainen
Förrätter
Sashimi på röding med rättika och gurka
30 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Huvudrätter - varmrätter
Hokkaidon
30 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Huvudrätter - varmrätter
Tendon
45 minuter
Foto: Charlie Drevstam
Övrigt
Gurka och rättika med misodressing
30 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Övrigt
Bifftartar med löjrom och rispapperschips
30 minuter
Foto: Helen Pe
Övrigt
Asiatisk buljong
Foto: Linda Prieditis
Dressing
Laxsallad med avokado, grapefrukt och pepparrotsdressing
30 min
Foto: Magnus Skoglöf
Fest
Laxpastrami med pepparrotsgräddfil och rotfruktschips
40 min
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Buffémat
Färska vårrullar med räkor, nötter, majonnäs och mynta
1 timme
Foto: Per Ranung
Förrätter
Sommarsallad
20 min
Foto: Joel Wåreus
Buffémat
Färska vårrullar
30 min
Foto: Per Ranung
Övrigt
Grönkålssallad med blåbär
25 min
Foto: Lina Eriksson
Övrigt
Bibimbap
1 1/2 timme
Foto: Ulrika Pousette
Fest
Tofu- och tonfisksallad med ­sesamdressing
Foto: Ulrika Pousette
Barn och familj
Kycklingburgare med avokadokräm och krispig rättika
Foto: Agneta Thorsèn
Grönsaker
Rödbetsbiffar med picklade primörer
Foto: Ulf Svensson
Gourmet och lyx
Sushipizza
Foto: Ulrika Pousette
Fest
Asiatisk burgare med syrad fläsklägg
Foto: Holger Edström
Mackor
Sashimi på lax
Foto: Kent Jardhammar
Grönsaker
Heta köttfärsjärpar med wokade rotfruktsstrimlor