Foto: Jakob Fridholm
Lunch
Vårgrön soppa med löskokt ägg och knaperstekt abborre
30 minuter
Foto: Jakob Fridholm
Lax
Brioche med varmrökt lax och sallad på råstekt vit sparris
25 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Övrigt
Bräserat högrevs­- hjärta, huvudsallad, brändstuvade toppmurklor och ramslök
1 timme + 10 timmar i ugn
Foto: Johanna Frenkel
Fest
Potatis- och ramslökssoppa med sikrom
30 minuter
Foto: Charlie Drevstam
Övrigt
Ramslökssoppa med gräddfil och kavringskrutonger
35 min
Foto: Charlie Drevstam
Efterrätt och dessert
Vaktelägg serverade med ramslöksmajonnäs på fullkornsbröd
Foto: Ulrika Pousette
Fest
Murkelfärserad lammytterfilé med portvinssky, primörer och lammkorv
Foto: Per Magnus Persson
Huvudrätter - varmrätter
Carpaccio på ekologisk lax med skånsk senap, färsk pepparrot