Midsommar
Gubbröra
15 min
00000
Foto: Magnus Carlsson
Vegetariskt
Linsgryta med kokosmjölk, pumpa och spenat
25 minuter + 25 minuter koktid
00000
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Jul
Pepparsill
15 minuter + 2 dygn i kyl
00000
Foto: Stefan Wettainen
Påsk
Purjolöksgravad lax med senapscrème och ättiksgurka
40 minuter + 2 dygn i kyl
00000
Foto: Helén Pe
Kyckling och fågel
Svamp- och fläskfyllda kycklingklubbor med selleristomp och messmörsås
30 minuter + 35 minuter i ugn
55555
Foto: Ulrika Pousette
Näringsberäknat
Ångad torsk och vispad crème fraiche med serranoskinka
25 minuter
00000
Foto: Charlie Drevstam
Jul
Rödbetssallad
55555
Foto: Ulrika Pousette
Soppa
Potatis- och blomkålssoppa
25 minuter
44444
Foto: Lina Eriksson
Övrigt
Falukorv i ugn – med äpple, purjolök och kålrotsstomp
00000
Foto: Ulrika Ekblom
Smårätter
Baguettesnittar med rökt lax och asiatisk coleslaw
20 minuter
00000
Foto: Ulrika Pousette
Soppa
Ramen grundrecept
40 h + 4 h koktid
3.93.93.93.93.9
Annonssamarbete
Cannelloni med kantarellost
20 min + 20 min i ugn
00000
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Soppa
Kyckling ramen
30 minuter
00000
Foto: Björn Tesch
Skaldjur
Pasta med räkröra
15 minuter + 10 minuter
00000
Foto: Lars Paulsson
Övrigt
Burgundisk köttgryta (klassiskt fransk)
3.73.73.73.73.7
Foto: Eva Hildén Smith
Nyårsmeny
Kryddstekt ankbröst med sötpotatispuré och grönsaker i ostronsås
1 timme + 35 minuter i ugn
55555
Foto: Fanny Hansson
Vegetariskt
Grön blomkålssoppa med ädelost och pinjenötter
30 minuter + 25 minuter i ugn
00000
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Glutenfritt
Gäddfärsqueneller med julienner och kräftsås
1 timme
00000
Foto: Lina Eriksson
Potatis och rotfrukter
Potatis- och purjolöksrösti med lax och dillost
20 minuter
00000
Foto: Lina Eriksson
Övrigt
Nürnbergerkorv och lammkorv med äppelsenap och surkålsslaw
15 minuter
00000
Foto: Lina Eriksson
Skaldjur
Gratinerade ostron
20 minuter
55555
Foto: Anna Kern
Övrigt
Laxfilé i ugn med sesampurjo och varm soja
10 minuter + 20 minuter i ugn
00000
Foto: Jakpb Fridholm
Grönsaker
Dillsyrade grönsaker
20 minuter + 15 minuter marinering
00000