Foto: Anna Kern
Huvudrätter - varmrätter
Fläsk i dijonsås med rostad klyftpotatis och sparris
30 minuter
Foto: Anna Kern
Köp hem 5
Potatissoppa med röda linser
30 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Kyckling och fågel
Helstekt kyckling med senapssky och ljummen potatissallad
40 minuter + 11/4 timme i ugn
Foto: Helén Pe
Övrigt
Rabarber- och kolanötspaj
30 minuter + 30 minuter i ugnen
Foto: Stefan Wettainen
Kakor och bullar
Påskbakelse med mockagrädde och marsipan
45 minuter + 6 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Förrätter
Nubberöra
45 minuter
Foto: Helén Pe
Kyckling och fågel
Svamp- och fläskfyllda kycklingklubbor med selleristomp och messmörsås
30 minuter + 35 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Italienskt
Focaccia Pugliese
20 minuter + 1 1/4 timme jäsning + 25 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Huvudrätter - varmrätter
Frasig citrontorsk med rostad paprikaröra
30 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Köp hem 5
Tofupytt med rödbetor och pepparrotscrème
30 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Huvudrätter - varmrätter
Torsk i dijonsenapssås med dill och potatis- och palsternacksstomp
30 minuter
Foto: Charlie Drevstam
Förrätter
Carpaccio med kalixlöjrom, potatiskrokett, gräddfil och syrad lök
45 minuter
Foto: Per Ranung
Gryta
Vegetarisk curry
35 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Huvudrätter - varmrätter
Gorgonzolafylld köttfärslimpa med picklade morötter
20 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Åsa Dahlgren
Övrigt
Rödbetsplättar med getost, valnötter och rucola
25 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Huvudrätter - varmrätter
Morotsrårakor med pocherade ägg, spenat och ost
20 minuter
Foto: Annika Broman
Korv och chark
Krämig rotfruktspytt
30 minuter + 1 timme i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Köp hem 5
Renskav med ädelost och ugnsbakad fänkål
30 minuter
Foto: Lisa Björner
Gryta
Fiskgryta med saffran och blåmusslor
40 minuter
Foto: Lina Eriksson
Fredagsmat
Torskrygg med musselsås, sparrisbroccoli och saltrostad potatis
1 timme
Foto: Helén Pe
Huvudrätter - varmrätter
Torskfilé i krämig paprikasås
30 minuter
Foto: Christina Sundien
Huvudrätter - varmrätter
Skördesoppa och bönbruschetta
25 minuter + 15 minuter koktid
Foto: Christina Sundien
Huvudrätter - varmrätter
Palsternacksrösti och marinerad halloumi
40 minuter