Foto: Lisa Björner
Kyckling och fågel
Krämig kycklingtagliatelle med portabellosvamp och dragon
30 minuter
Foto: Helén Pe
Kyckling och fågel
Pestofylld kyckling med risoni- och blomkålsrisotto
40 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Italienskt
Linguine med salsiccia
40 minuter
Grönsaker
Krämig ärt- och bönpasta med citron och parmesan
40 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Huvudrätter - varmrätter
Pasta med grönkål, fetaost och chili
20 minuter
Foto: Anna Kern
Köp hem 5
Pasta med körsbärstomatsås, getost och serrano
15 minuter
Övrigt
Linguinepasta med hjärtmusslor och ricotta
Foto: Helén Pe
Köp hem 5
Kyckling- och chorizoragu
25 minuter
Foto: Per Ranung
Övrigt
Karljohanpasta med svampfräs, svampcrème och hasselnötsvinägrett
15 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Gryta
Shui zhu niurou – flankstek från Sichuan
25 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Övrigt
Lavasaltgravad torskrygg med bläckfisk, spenat och beurre blanc
40 minuter + 12 timmar gravning
Foto: Stefan Wettainen
Lamm
Pappardelle med lammfärssås
35 minuter
Foto: Per Ranung
Köp hem 5
Musselpasta med aubergine och parmesan
25 minuter
Foto: Helén Pe
Köp hem 5
Variation på pasta pesto
20 minuter
Foto: Lina Eriksson
Huvudrätter - varmrätter
Ratatouille - så här lyckas du!
20 min + 25 min i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Köp hem 5
Kalkonfilé med parmesankrämig spagetti och kronärtskocksröra
30 minuter
Foto: Helen Pé
Övrigt
Pasta med vitlöksstekta kungsräkor i krämig currysås
1 timme
Foto: Per Ranung
Övrigt
Pasta med räkor och rucola
15 minuter
Foto: Björn Tesch
Pasta
Pasta med räkröra
15 minuter + 10 minuter
Foto: Per Ranung
Italienskt
Korv stroganoff på italienska
15 minuter
Foto: Anna Kern
Huvudrätter - varmrätter
Frasig lax på plåt
25 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Italienskt
Pasta à la Norma
20 minuter + 20 min för ­auberginenuter att dra + 30 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Italienskt
Ragu med salsiccia
30 minuter + 1 timmes kokning