Foto: Lisa Björner
Kyckling och fågel
Krämig kycklingtagliatelle med portabellosvamp och dragon
30 minuter
Foto: Helén Pe
Köp hem 5
Nästan-caesar med rostad sötpotatis
30 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Buffémat
Tarte flambée med sparris och salladslök
40 minuter + 40 minuter jäsning
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Fläskkött
Pasta carbonara - en klassiker som fungerar till vardags och fest
Ca 20 min
Foto: Helén Pe
Kyckling och fågel
Pestofylld kyckling med risoni- och blomkålsrisotto
40 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Husmanskost
Kålgratäng med gräddsås
30 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Huvudrätter - varmrätter
Gnocchi med körsbärstomatsås, mozzarella och krispig salami
20 minuter
Grönsaker
Krämig ärt- och bönpasta med citron och parmesan
40 minuter
Foto: Lisa Björner
Fest
Parmesanchips med citronkräm och löjrom
15 minuter + 8 minuter i ugn
Foto: Charlie Drevstam
Förrätter
Carpaccio med kalixlöjrom, potatiskrokett, gräddfil och syrad lök
45 minuter
Foto: Katja Ragnstam
Svamp
Mushroom rolls med tryffelmajonnäs och friterad lök
45 minuter
Foto: Per Ranung
Italienskt
Gramigna med salsiccia i gräddig sås
30 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Grönsaker
Grön soppa med ris och parmesanost
25 minuter
Foto: Lisa Björner
Huvudrätter - varmrätter
Korianderdressade palsternackor med stekt lax och limesås
30 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Kött
Köttfärssås med zucchini och röda linser och bönpasta
15 minuter + 15 minuter koktid
Foto: Christina Sundien
Huvudrätter - varmrätter
Risotto med bönor och karljohansvamp
30 minuter
Foto: Lisa Björner
Gourmet och lyx
Gratinerad hummer med avokadosallad
20 minuter + 5 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Grönsaker
Vegobullar med ­­par­mesan, citron och persilja
30 minuter
Foto: Helén Pe
Huvudrätter - varmrätter
Kumminglaserade betor, äpple och lök toppat med dillpesto
20 minuter + koktid för ­betorna
Foto: Per Ranung
Köp hem 5
Musselpasta med aubergine och parmesan
25 minuter
Foto: Helén Pe
Köp hem 5
Variation på pasta pesto
20 minuter
Foto: Ulrika Ekblom
Halloween
Soppa av rostad pumpa med pancettaströssel och krutonger
35 minuter + 45 minuter i ugn
Foto: Ulrika Ekblom
Övrigt
Pumpapesto
10 minuter