Foto: Charlie Drevstam
Förrätter
Carpaccio med kalixlöjrom, potatiskrokett, gräddfil och syrad lök
45 minuter
Foto: Emmy Lundström
Kött
Carpaccio på oxfilé med salsa verde
20 minuter
Foto: Per Ranung
Huvudrätter - varmrätter
Oxfilé med varm tomatsallad och tryffelbearnaise
25 minuter
Annonssamarbete
Oxfilé Tournedos med potatiskaka och rödvinssås
2 timmar
Huvudrätter - varmrätter
Kryddstekt oxfilé med karamelliserade rotfrukter och bearnaisesås
40 min + 35 min i ugn
Foto: Holger Edström
Fest
Ugnsstekt oxfilé, potatis- och palsternackspuré med kaprissmör
Foto: Per Ranung
Gourmet och lyx
Oxfilé med sötpotatiscrème, saltbakad potatis & bönor – recept & film
1 timme
Foto: Holger Edström
Huvudrätter - varmrätter
Grillad oxfilé med celinepotatissallad à la Provence
Foto: Lina Eriksson
Nötkött
Helstekt oxfilé med parmesanmajonnäs och ugnsbakade grönsaker
30 min + 30 min i ugn
Foto: Stefan Almers
Gratäng
Timjanstekt oxfilé med jordärtskocksgratäng, citrongrönsaker och varmrökt rödvinssky
60 min + 1 1/2 timme i ugnen
Foto: Ulrika Ekblom/Söderberg agentur
Grilla
Grillad oxfilé med bacon- och pistaschströssel
40 min + 70 min i ugnen
Foto: Magnus Skoglöf
Buffémat
Oxfilétartar med krämig äggula och pepparrot
1 timme och 20 min + 20 min i ugn
Foto: Magnus Skoglöf, Björn Lok och Ulrika Pousette
Bröllop
Carpaccio och äggrulle med brynt smör och tryffelmajonnäs
1 1/2 timme + 2 dygn i frysen
Fest
Grillad oxfilé med kapris serverad med rostad potatis och vitlökscrème
15 min + 30 min i ugn
Foto: Charlie Drevstam
Fredagsmat
Vitlöksstekt tournedos med edamamebönor, mynta och fetaost
40 min
Foto: Åsa Dahlgren
Gourmet och lyx
Oxfilé med wasabi och gräslök
20 min + 2 timmar i frysen
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Förrätter
Bifftartar med picklade morötter och krispiga linfrön
40 min
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Nötkött
Carpaccio med selleri och parmesan
15 min
Foto: Ulf Svensson
Köksskolan
Oxfilé Wellington - en inbakad klassiker
Foto: Charlie Drevstam
Nötkött
Råbiff med vaktelägg
Foto: Holger Edström
Gourmet och lyx
Tournedos i tre akter med fraspotatis
Foto: Agneta Thorsèn
Gourmet och lyx
Helstekt oxfilé med portvinssås
Foto: Stefan Almers
Gourmet och lyx
Oxfilé med jordärtskocksgratäng och varmrökt rödvinssky