Foto: Stefan Wettainen
Gryta
Shui zhu niurou – flankstek från Sichuan
25 minuter
Foto: Lina Eriksson
Kyckling och fågel
Vårrullar med kyckling och svamp
1 timme
Foto: Fanny Hansson
Huvudrätter - varmrätter
Spenatsoppa med ostronskivling och västerbottenschips
30 minuter + 10 minuter i ugn
Annonssamarbete
Oxrullader – små fina paket med bacon och kapris i en härlig rödvinsås
Annonssamarbete
Oxrullader med skogssvamp & rödvinssås
Foto: Charlie Drevstam
Fisk
Halstrad röding med svamp- och sparrisfräs och vitvinssås
40 min + 15 min i ugn
Foto: Joel Wåreus
Fest
Ugnsstekt svamp med potatis, morötter, honung och rucola
15 min
Foto: Per Ranung
Fredagsmat
Gnocchi med vitlöksstekt svamp
50 min
Foto: Charlie Drevstam
Mackor
Pistaschfocaccia med svamp och parmesan
30 min + 50 min jäsning + 15 min i ugnen
Foto: Charlie Drevstam
Pizza
Pizza funghi
40 min + 1 timme och 40 min jästid + 10 min + 5–10 min i ugnen
Foto: Holger Edström
Övrigt
Ångade grönsaker med krispiga nudlar och sötsur sås
Foto: Ulrika Pousette
Ärter och bönor
Ekologisk svamp- och rotfruktssallad med hyvlad XO, skärbönor och brynt smörvinägrett
Foto: Stefan Almers
Kalv
Kalvytterfilé med morotspuré, svampduxelle och morotssallad
Kyckling och fågel
Kyckling- och svampwok
Foto: Ulf Svensson
Huvudrätter - varmrätter
Svampfyllda kycklinglår i savojkål
Foto: Holger Edström
Fläskkött
Marinerad fläskfilé, rödvinssky, chilidroppar & gratäng