Fredagsmat
Halstrad tonfisk (tonfisktataki) med nudlar i kokosbuljong
35 min
Foto: Lisa Björner
Japanskt/koreanskt
Blåmusslor Ramen style
40 minuter
Foto: Per Ranung
Huvudrätter - varmrätter
Misosoppa med stekt tofu
15 minuter
Foto: Per Ranung
Övrigt
Vardagsramen med tofu och ägg
20 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Japanskt/koreanskt
Koreanska plättar
40 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Grönsaker
Kålsallad med misodressing
15 minuter
Foto: Fanny Hansson
Japanskt/koreanskt
Nudelsoppa med marinerad tofu, sötpotatis och svamp
20 minuter + 50 minuter för tofun att ligga i press och marineras + 25 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Efterrätt och dessert
Sesamflarn med mjölkchokladkräm och misoglass
50 minuter + 10 h i kyl
Foto: Stefan Wettainen
Övrigt
Kycklinghjärtan med chilipuré
45 min + 5 dygn för såsen att mogna + 5 h marinering
Foto: Stefan Wettainen
Övrigt
Äggplanta i dashimarinad
20 min + 1 h ­marinering
Foto: Charlie Drevstam
Övrigt
Ramenbuljong
40 min + 3 timmar koktid
Foto: Charlie Drevstam
Japanskt/koreanskt
Crispy tofu ramen - japanska nudlar med friterad tofu
40 min + 4 1/2 timme för buljongen att dra och koka
Foto: Åsa Dahlgren
Grönsaker
Gurksallad med misodressing
10 min
Foto: Åsa Dahlgren
Grilla
Kycklingspett med miso och mirin
25 min + 1 timme
Foto: Ulrika Pousette
Dressing
Aubergine och paprika med söt misosås
Foto: Ulf Svensson
Buffémat
Laxtartar
Foto: Ulrika Pousette
Barn och familj
Misomarinerad lax med wasabisås
Foto: Lina Eriksson
Huvudrätter - varmrätter
Soppa med udonnudlar och shiitakesvamp
Foto: Lena Koller
Övrigt
Gurkstavar med misoröra
Foto: Bo Appeltofft
Övrigt
Misosoppa