Foto: Stefan Wettainen
Övrigt
Nikujaga – japansk allt-i-ett-gryta
30 minuter
Foto: Lina Eriksson
Skaldjur
Sushi rolls med friterade räkor
45 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Vegetariskt
Avokado- och tofumaki (vegetarisk sushi!)
40 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Ris och gryn
Katsudon
1 timme
Foto: Stefan Wettainen
Ris och gryn
Oyakodon
30 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Ris och gryn
Tendon
45 minuter
Foto: Charlie Drevstam
Övrigt
Grillad aubergine med sesamdressing
30 min + 15 min för auberginen att saltas ur
Foto: Charlie Drevstam
Övrigt
Yakitorispett
20 minuter + 4 h marinering + 10 minuter på grillen
Foto: Charlie Drevstam
Övrigt
Yakiniku med ponzudipp
45 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Övrigt
Äggplanta i dashimarinad
20 min + 1 h ­marinering
Foto: Stefan Wettainen
Övrigt
Okonomiyaki med bläckfisk och kimchi
30 min + 1 h för ­kombun att dra
Foto: Charlie Drevstam
Övrigt
Tantanmen chashu pork ramen
45 min + 2 timmar koktid + 12 timmars marinering
Foto: Ulf Svensson
Nötkött
Yakiniku
Sushi
Sushi
Foto: Åsa Dahlgren
Ris och gryn
Biff marinerad i mirin, sake och soja
40 min + 3 timmar i kylen
Foto: Åsa Dahlgren
Pasta
Kycklingspett med miso och mirin
25 min + 1 timme
Foto: Ulrika Pousette
Övrigt
Torina teriyaki – teriyakikyckling
30 min
Foto: Ulrika Pousette
Vegetariskt
Aubergine och paprika med söt misosås
Foto: Ulf Svensson
Snittar
Laxtartar
Foto: Ingvar Eriksson
Sås och marinad
Skaldjursdip
Foto: Lena Koller
Smårätter
Gurkstavar med misoröra