Foto: Ulrika Pousette
Midsommar
Skagensill med pepparrot
15 minuter + 1 dygn att dra
Foto: Stefan Wettainen
Dop
Smörgåstårta med löjrom och räkor
50 minuter
Foto: Anna Kern
Lax
Laxröra
10 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Dop
Rödkålsgravad lax med fänkål, kålrabbi och pepparrotsmajonnäs
30 minuter + 2 dygn i kyl
Foto: Helén Pe
Förrätter
Sticky Wings – amerikanska kycklingvingar
25 minuter + 3 timmar -marinering + 45 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Förrätter
Wasabihalstrad lax med yuzumajonnäs
30 minuter + 3 timmar i frys
Foto: Katja Ragnstam
Övrigt
Minitacos med citronrostade grönsaker och srirachamajonnäs
30 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Katja Ragnstam
Svamp
Mushroom rolls med tryffelmajonnäs och friterad lök
45 minuter
Påsk
Ägghalvor med tre goda toppings
Foto: Per Ranung
Gourmet och lyx
Laxburgare med räkor, picklad salladslök och wasabimajonnäs
25 minuter
Foto: Lisa Björner
Fisk
Het tonfiskröra med crostini
10 minuter
Foto: Lisa Björner
Halloween
Hummertacos
20 minuter
Foto: Anna Kern
Grönsaker
Vegetarisk sill i skärgårdsröra
15 minuter + 15 minuter marinering
Foto: Lina Eriksson
Fisk
Romsill
10 minuter + 1 dygn i kyl
Foto: Lina Eriksson
Övrigt
Räkbollar med hoisinsås
45 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Lamm
Sojastekta lammracks med kimchi-coleslaw
30 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Hamburgare
Hamburgare med klassisk dressing
15 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Huvudrätter - varmrätter
Inkokt röding med syltad fänkål, gurka och kokt potatis
20 minuter + 20 minuter för fisken att stå
Foto: Lisa Björner
Övrigt
Skagenröra på smörstekt bröd
20 minuter
Foto: Lina Eriksson
Gourmet och lyx
Skaldjursplatå med tillbehör
30 minuter
Foto: Per Ranung
Grönsaker
Waldorfsallad
20 minuter
Foto: Joel Wåreus
Fisk
Sill med chili och pickles
15 minuter + 1 dygn i kyl
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Huvudrätter - varmrätter
Svampburgare med blue cheese, rödlök och majonnäs
25 minuter