Foto: Stefan Almers
Vilt
Stekt gås med sås, rödkål, gelé och mandelpotatis
00000
Foto: Ulrika Pousette
Övrigt
Ankbröst med kryddkokt päron, madeiragräddsås och vattenkrassesallad
00000
Annonssamarbete
Madeirasås
00000
Annonssamarbete
Madeirasås med lök & champinjoner
00000
Foto: Inge Skovdal
Kyckling och fågel
Stekt gås med äpple och vanilj
45 min + 5 timmar i ugnen
00000
Foto: Lina Eriksson
Övrigt
Kalvfilé med madeirasås och mandelpotatispuré
00000
Foto: Ulf Svensson
Övrigt
Oxfilé Wellington - en inbakad klassiker
00000
Kyckling och fågel
Majskycklingfilé med apelsinsås och klyftpotatis
00000
Foto: Holger Edström
Övrigt
Kycklinglevermousse
00000
Foto: Agneta Thorsèn
Kyckling och fågel
Gåsleverterrine med aprikoskokt pärongarnityr
00000
Foto: Agneta Thorsèn
Svenskt
Thörnströms svartsoppa
00000
Foto: Holger Edström
Potatis och rotfrukter
Fikonspäckad oxfilé, grönkålstimbal och rödvinssås
00000
Foto: Ulrika Pousette
Övrigt
Konfektkaka
00000
Foto: Matilda Lindeblad
Övrigt
Mumma
00000
Foto: Stefan Almers
Sås och marinad
Mustig kycklingsås
00000
Foto: Agneta Thorsèn
Övrigt
Nougat- och mascarponemousse med apelsinchutney och kaffegelé
00000
Foto: Holger Edström
Smårätter
Leverpastej
00000
Foto: Stefan Almers
Huvudrätter - varmrätter
Gås med rödkål och äppelsallad med mynta
00000
Foto: Stefan Almers
Nyårsmeny
Stekt gås med rödkål och äppelsallad
00000
Foto: Stefan Almers
Soppa
Mammas svartsoppa
00000
Foto: Holger Edström
Vilt
Grillad rådjursytterfilé, madeirasås & taleggiolasagne
00000
Foto: Lars Paulsson
Svenskt
Recept på chokladrulltårta med madeirafyllning
00000