Foto: Ulrika Pousette
Midsommar
Skagensill med pepparrot
15 minuter + 1 dygn att dra
Foto: Stefan Wettainen
Dop
Smörgåstårta med löjrom och räkor
50 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Buffémat
Ägg fyllda med räkor och löjrom
30 minuter
Foto: Lisa Björner
Fest
Parmesanchips med citronkräm och löjrom
15 minuter + 8 minuter i ugn
Foto: Charlie Drevstam
Förrätter
Carpaccio med kalixlöjrom, potatiskrokett, gräddfil och syrad lök
45 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Fisk
Löjromspizza med västerbottensost och picklad lök
10 minuter +  20 minuter för löken att stå + 10 minuter i ugn
Foto: Charlie Drevstam
Pajer
Västerbottenspaj med löjrom och crème fraiche
20 min + 30 min för paj degen att vila + 40 min i ugn
Foto: Anna Kern
Buffémat
Grönkålsomelett med löjrom
20 minuter + 40 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Förrätter
Hälleflundra med brynt yuzusmör och picklad schalottenlök
20 minuter + 30 minuter för löken att picklas
Foto: Lisa Björner
Övrigt
Potatisnystan med löjrom
30 minuter
Foto: Joel Wåreus
Övrigt
Ansjovisrullar med kalixlöjrom
20 minuter
Foto: Lina Eriksson
Övrigt
Löjromspizza med mandelpotatis och gruyère
35 minuter + 12 minuter i ugn
Foto: Helén pe
Buffémat
Ugnsomelett med gräddig svamp och löjrom
30 minuter + 45 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Fisk
Laxcrostini med löjrom
20 minuter + 10 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Övrigt
Löjrom, smetana och rotfruktschips
10 minuter
Midsommar
Grillsäsongens bästa tilltugg!
10+30min
Foto: Stefan Wettainen
Övrigt
Bifftartar med löjrom och rispapperschips
30 minuter
Foto: Per Ranung
Fest
Langos med räkor, löjrom, pickles och gräddfil
50 minuter
Huvudrätter - varmrätter
Skaldjurstallrik med löjrom och citroncrème
Foto: Lisa Björner
Förrätter
Bruschetta med blomkålscrème och pilgrimsmussla
30 min + 5 min i ugnen
Foto: Per Ranung
Påsk
Varmrökt lax med löjromssallad och ägg
30 min
Foto: Lisa Björner
Matbröd
Bruschetta med blomkålscrème och pilgrimsmussla
30 min + 5 min i ugnen
Foto: Susanne Almers
Övrigt
Ansjovismousse på kavring