Foto: Ulrika Ekblom
Förrätter
Kycklinglevermousse med rödvinsmarinerade fikon och honungsvalnötter
30 minuter + 1 timme i kylen
Foto: Stewen Quigley
Kyckling och fågel
Kycklingleversallad – Salade de foies de volaille
40 minuter
Foto: Lina Eriksson
Köp hem 5
Svamp- och kycklinglevermacka
30 minuter
Foto: Lina Eriksson
Köttfärs
Köttfärssås, italiensk – den klassiska pastasåsen
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Gryta
Ragù alla bolognese
Ca 20 min + 3 timmar i ugnen
Foto: Holger Edström
Kyckling och fågel
Kycklinglevermousse
Foto: Ulrika Pousette
Jul
Kryddig julsoppa med savojkål och kycklinglever
Foto: Agneta Thorsèn
Gourmet och lyx
Gåsleverterrine med aprikoskokt pärongarnityr
Foto: Susanne Almers
Kyckling och fågel
Kycklinglever med kapris
Foto: Ulf Svensson
Jul
Köttpaté med rödbetschutney
Foto: Susanne Almers
Övrigt
Kycklingleverpastej
Foto: Holger Edström
Huvudrätter - varmrätter
Ankleverravioli, tryffelskum och svartrotschips