Foto: Magnus Carlsson
Gryta
Linsgryta med kokosmjölk, pumpa och spenat
25 minuter + 25 minuter koktid
Foto: Magnus Carlsson
Svamp
Bakad portobellosvamp med yoghurt- och granatäppelsås
20 minuter + 40 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Övrigt
Rabarberchutney
20 minuter + 20 minuter koktid
Foto: Lennart Weibull
Kyckling och fågel
Turkey sandwich
15 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Grönsaker
Ugnsbakade morötter med dukkah och naanbröd
30 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: PER RANUNG
Huvudrätter - varmrätter
Kryddigt lamm med rostade rötter, bovete och ostkräm
40 min + 30 min i ugnen
Foto: Lisa Björner
Huvudrätter - varmrätter
Spenatpannkakor med kyckling- och edamameröra
40 minuter
Foto: Helén Pe
Köp hem 5
Kikärtsbollar med halloumi och matvetesallad
30 minuter
Foto: Lina Eriksson
Fisk
Kryddgravad lax
15 minuter + 2–3 dygn gravning
Foto: Ulrika Pousette
Jul
Kryddigt knäckebröd
10 minuter + 1 dygn i kyl + 20 minuter för degen + 9 minuter i ugn
Foto: Holger Edström
Övrigt
Julkryddad rödkål
Foto: Stefan Wettainen
Jul
Grönkålsbollar med halloumi och citrondipp
25 minuter + tid i kyl eller frys
Foto: Anna Kern
Barn och familj
Godaste receptet på pulled pork till burgare och tacos
20 min + 12 timmar i kylen + 8 timmar i ugnen
Foto: Per Ranung
Övrigt
Quinoasallad med vitkål, edamamebönor, picklad rödlök och spiskummin
30 minuter
Övrigt
Heta nötter
10 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Gryta
Indisk äggcurry
20 minuter + 20 minuter koktid
Foto: Stefan Wettainen
Huvudrätter - varmrätter
Gang garee gai – kycklingcurry från Thailand
Foto: Ulrika Pousette
Huvudrätter - varmrätter
Broccolisoppa med gröna ärter
25 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Lamm
Lammfärspizza med mynta och yoghurtsås
45 minuter + 1 timme jäsning + 20 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Huvudrätter - varmrätter
Kumminglaserade betor, äpple och lök toppat med dillpesto
20 minuter + koktid för ­betorna
Foto: Helén Pe
Övrigt
Krämig viltfärsgryta med pepparrot och hasselbacksmorötter
20 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Övrigt
Avokadohummus
10 minuter
Foto: Ulrika Ekblom
Kött
Minilammburgare med chèvre och färska fikon
20 minuter