Foto: Lisa Björner
Övrigt
Carne cruda
15 minuter
00000
Foto: Ulrika Pousette
Nötkött
Lövbiff med pepparrot och purjopotatis
20 min
00000
Foto: Joel Wåreus
Snittar
Oxtartar med oxmärg, bränd lökmajonäs och smörgåskrasse
00000
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Snittar
Rostbiff med rökt sidfläsk
1 timme + 1 timme stektid för köttet + 12 timmar i kyl
00000
Foto: Ulrika Pousette
Vilt
Grytbakad hjortstek med bakat ägg, purjolökscrème och rågbrödsströssel
00000
Foto: Charlie Drevstam
Vilt
Vildsvin - Bookmaker toast
00000
Foto: Charlie Drevstam
Smårätter
BLT-smörgås med vildsvin
00000
Foto: Agneta Thorsèn
Övrigt
Oxtartar med löjrom, torkad lök och kapris
00000
Foto: Agneta Thorsèn
Vilt
Rådjursinnanlår med paprika- och valnöts­sallad
00000
Foto: Holger Edström
Övrigt
Honungs- & lavendelblomsstekt skinka
00000
Foto: Holger Edström
Pasta
Ostfyllt kalvinnanlår med citronslungad pasta
00000
Foto: Ulf Svensson
Kalv
Kryddbräserad nötstek
00000