Foto: Ulrika Pousette
Potatis och rotfrukter
Rotfruktsrösti med stekt kassler och rårörda lingon
30 minuter
55555
Foto: Anna Kern
Vegetariskt
Minifrittata med nässelchips
20 minuter + 15 minuter i ugn
00000
Foto: Magnus Carlsson
Vegetariskt
Morotssoppa med ingefära, jordnötssmör och fräst kikärtstopping
20 minuter + 20 minuter koktid
55555
Foto: Anna Kern
Vegetariskt
Potatissoppa med röda linser
30 minuter
55555
Foto: Lisa Björner
Pasta
Krämig kycklingtagliatelle med portabellosvamp och dragon
30 minuter
00000
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Matbröd
Cypriotiska oliv- och halloumibröd
45 minuter + 30 minuter jäsning + 30 minuter i ugn
00000
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Pasta
Pasta carbonara - en klassiker som fungerar till vardags och fest
Ca 20 min
4.24.24.24.24.2
Foto: Charlie Drevstam
Övrigt
Lammytterfilé och ”pulled lamb” med svamp, persiljerot och fikon
1 timme + 2 1/2 timmes koktid
00000
Foto: Stewen Quigley
Soppa
Valnötssoppa – Soupe à la noix
30 minuter
00000
Foto: Ulrika Pousette
Övrigt
Kålgratäng med gräddsås
30 minuter + 30 minuter i ugn
00000
Foto: Ulrika Pousette
Pasta
Linguine med salsiccia
40 minuter
55555
Foto: Annika Broman
Soppa
Minestrone
45 minuter + 30 minuter i ugn + 1 1/2 timme kokning
00000
Foto: Ulrika Pousette
Vegetariskt
Tofupytt med rödbetor och pepparrotscrème
30 minuter
55555
Foto: Lina Eriksson
Vegetariskt
Kikärtsgryta med pumpa
30 minuter
55555
Foto: Ulrika Pousette
Övrigt
Marockanska hönsfärsbollar i tomatsås med couscous
20 minuter
00000
Foto: Per Ranung
Vegetariskt
Vegetarisk curry
35 minuter
00000
Foto: Ulrika Pousette
Skaldjur
Glasnudelwok med räkor och dressing av brynt smör och soja
20 minuter
00000
Foto: Ulrika Pousette
Vegetariskt
Pasta med grönkål, fetaost och chili
20 minuter
00000
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Skaldjur
Räk-saganaki
30 minuter
00000
Foto: Åsa Dahlgren
Vegetariskt
Hemgjorda tortillachips med het salsa
20 minuter
00000
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Nötkött
Moussaka
1 timme + 10 minuter koktid + 70 minuter i ugn
00000
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Röror
Favaröra på gula ärter
20 minuter + 8 timmar blötläggning + 40 minuter koktid
00000
Foto: Per Ranung
Näringsberäknat
Kryddig färs med mynta
30 minuter
00000