Foto: Ulrika Pousette
Huvudrätter - varmrätter
Gyllene lök- och quinoasoppa med gruyèretoast
25 minuter + 5 minuter i ugn
Foto: Ulrika Ekblom
Pajer
Smördegsflarn med grönkål och gruyèreost
15 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Lina Eriksson
Övrigt
Löjromspizza med mandelpotatis och gruyère
35 minuter + 12 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Fest
Miniquiche med gruyère och knaprigt sidfläsk
25 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Brunch
Toast med gruyère och rostad paprika
15 min
Foto: Per Ranung
Fisk
En fantastisk provensalsk fisksoppa med krutonger och rouille
30 min + 30 min koktid
Foto: Lina Eriksson
Övrigt
Matmuffins med rökt fläsk och gruyère
15 min + 12 min i ugn
Foto: Per Ranung
Fläskkött
Pajer med gruyère och fransk senap
45 min + 25 min i ugn
Foto: Charlie Drevstam
Nötkött
Piccata av köttfärsbiffar med paprika- och limesås
35 min+35 min i ugnen
Foto: Ulf Svensson
Huvudrätter - varmrätter
Svampgratinerad kyckling
Foto: Björn Tesch
Övrigt
Gruyère med ingefärsmarmelad