Foto: Ulrika Pousette
Vegetariskt
Nattjästa frallor
20 minuter + 40 minuter jäsning + tid i kyl + 20 minuter i ugn
00000
Foto: Ulrika Pousette
Övrigt
Kryddigt knäckebröd
10 minuter + 1 dygn i kyl + 20 minuter för degen + 9 minuter i ugn
00000
Foto: Per Ranung
Övrigt
Gröna proteinbröd
20 min + 1 h jäsning + 18 min i ugn
00000
Foto: Per Ranung
Övrigt
Rårisbröd med solrosfrön
10 min + 1 h jäsning + 35 min i ugn
00000
Foto: Anna Kern
Övrigt
Nässelknäcke
30 minuter + 1 h jäsning + 8 minuter i ugn
00000
Foto: Lisa Björner
Bakning
Fröknäcke
15 minuter + 40 minuter i ugn
00000
Övrigt
Saftigt vörtbröd
ca 7 timmar
00000
Övrigt
Frukt- och nötbröd
10 min + 1 1/2 timme i ugnen
00000
Foto: Agneta Thorsèn
Påsk
Skånsk kavring
44444
Övrigt
Surdegsbröd med råg och chiafrön
20 min+3 dygn för surdegen+3 timmars jäsning+40 min i ugnen
00000
Foto: Per Ranung
Övrigt
Valnötsbröd
20 min + 70 min jäsning och 35 min gräddning
00000
Foto: Magnus Skoglöf
Snittar
Knäckerutor med dinkel och bovete
30 min + 40 min jäsning + 8 min i ugn
00000
Foto: Ulrika Pousette
Övrigt
Kalljästa valnötsbaguetter
1 timme + 8 timmar i kyl
00000
Foto: Lina Eriksson
Övrigt
Skållat grovt bröd
20 min + 8 timmar vila + 30 min jäsning + 1 timme i ugn
00000
Foto: Lina Eriksson
Övrigt
Abborrfilé med tomater, bönor och örter
30 min
00000
Foto: Lina Eriksson
Strömming
Stekt inlagd strömming
30 min + 1 dygn i kylen
00000
Foto: Michael Förster
Vegetariskt
Karelska piroger
00000
Foto: Agneta Thorsèn
Övrigt
Pangets knäckebröd
00000
Foto: Holger Edström
Övrigt
Birgits råghjärtan
00000
Foto: Holger Edström
Övrigt
Kumminknäcke
00000
Foto: Susanne Almers
Matbröd
Julkryddat knäckebröd
00000
Foto: Holger Edström
Ris och gryn
Saftigt rågbröd
00000