Foto: Anna Kern
Förrätter
Pizza med matjes, kryddost och syrad lök
30 minuter + 1 timme syrning + 20 minuter jäsning + 10 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Buffémat
Ricotta- och gräslökspaj med tomatsallad
25 minuter + 30 minuter i frys + 35 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Dop
Smörgåstårta med löjrom och räkor
50 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Buffémat
Ägg fyllda med räkor och löjrom
30 minuter
Foto: Anna Kern
Förrätter
Nubberöra
45 minuter
Foto: Helén Pe
Förrätter
Sticky Wings – amerikanska kycklingvingar
25 minuter + 3 timmar -marinering + 45 minuter i ugn
Foto: lobster-roll
Mackor
Lobster roll
25 minuter
Påsk
Ägghalvor med tre goda toppings
Foto: Lina Eriksson
Fredagsmat
Torskrygg med musselsås, sparrisbroccoli och saltrostad potatis
1 timme
Foto: Lisa Björner
Halloween
Hummertacos
20 minuter
Foto: Anna Kern
Grönsaker
Vegetarisk sill i skärgårdsröra
15 minuter + 15 minuter marinering
Foto: Lisa Björner
Gourmet och lyx
Gratinerad hummer med avokadosallad
20 minuter + 5 minuter i ugn
Foto: Lina Eriksson
Fisk
Havets wallenbergare
40 minuter
Foto: Per Ranung
Övrigt
Potatispuré med rotselleri
30 minuter
Foto: Per Ranung
Huvudrätter - varmrätter
Portergryta med älg och potatispuré med rotselleri
1 1/2 timme
Foto: Ulrika Pousette
Huvudrätter - varmrätter
Potatis- och blomkålssoppa
25 minuter
Foto: Joel Wåreus
Fisk
Lutfisk med krydd­pepparsås, brynt smör och baconströssel
30 minuter + 10 timmars ­urvattning + 40 minuter i ugn
Foto: Joel Wåreus
Fisk
Sillsallad i glas
25 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Övrigt
Chirashi sushi med pocherat ägg och svamp
30 minuter + tid för riset att koka
Foto: Helén pe
Buffémat
Ugnsomelett med gräddig svamp och löjrom
30 minuter + 45 minuter i ugn
Foto: Joel Wåreus
Fläskkött
Långbros leverpastej
45 minuter + 2 timmar i kyl + 1 1/2 timme i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Fisk
Laxcrostini med löjrom
20 minuter + 10 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Övrigt
Algsmör
10 minuter