Foto: Annika Broman
Övrigt
Råkostsallad
25 minuter
Foto: Lisa Björner
Kyckling och fågel
Ankbröstsnittar med apelsin och myntadressing
15 minuter + 30 minuter i ugnen + 20 minuter för ankan att vila
Foto: Jonny Lind
Frukt och bär
Granatäppel- och mascarponeglass
20 minuter + tid i glassmaskinen
Foto: Lisa Björner
Övrigt
Punschparfait med krossad daim
15 minuter + 8 timmar i frysen
Foto: Stefan Wettainen
Frukt och bär
Ananascarpaccio med kokoskräm och örtsorbet
30 minuter + 2 1/2 timme i ugn + 24 timmar i kyl
Foto: Helen Pé
Fest
Granatäppelmartini med apelsin och kardemumma
20 minuter
Foto: Magnus Skoglöf
Glutenfritt
Salt karamelltårta med quinoa- och valnötsbotten
45 minuter + 15 minuter i ugnen + 6 h i frysen + tid att tina
Foto: Lisa Björner
Köttfärs
Kåldolmar med cashewnötter och vitlök
30 minuter + 30 minuter koktid
Foto: Caroline Eriksson
Brunch
Kokosplättar – perfekt till frukost och brunch!
15 min + 15 min för smeten att svälla
Foto: Lina Eriksson
Övrigt
Lammspett
1 timme + 4 timmar i marinad
Foto: Holger Edström
Fisk
Endiveblad med champinjonfyllning
Foto: Matilda Lindeblad
Fest
Martini med granatäpple och konjak
Foto: Agneta Thorsèn
Huvudrätter - varmrätter
Hel entrecôte med vår­sallad och röd quinoa
Foto: Holger Edström
Efterrätt och dessert
Moussetårta på chokladbotten