Foto: Ulrika Pousette
Tårtor
Maräng- och jordgubbstårta
30 minuter + 3 h i kyl
00000
Foto: Anna Kern
Tårtor
Studenttårta
11/2 h + 12 h i kyl + 40 min i ugn
00000
Foto: Stefan Wettainen
Påsk
Påskbakelse med mockagrädde och marsipan
45 minuter + 6 minuter i ugn
00000
Nyårsmeny
Hasselnötsmousse med kanderade nötter och chokladfudgesås - nötkavalkad med en extra touch
40 min + 2 timmar att stelna
00000
Tårtor
Vit jultårta
1 timme + 40 minuter i ugn
00000
Foto: Stefan Wettainen
Övrigt
Marshmallows med polkasmak
30 minuter
00000
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Övrigt
Mörk chokladmousse
40 minuter + 2 timmar i kyl
00000
Foto: Lisa Björner
Övrigt
Gurksorbet med kavring, fänkål, saltad gurka och pepparrot
1 timme
00000
Foto: Charlie Drevstam
Jul
Kanel- och pumpaglass
30 min + 40 min i glassmaskinen
00000
Foto: Eva Hildén Smith
Tårtor
Halloweentårta – spökligt gott!
30 min + 20 min i ugn + tid att svalna
00000
Foto: Per Ranung
Övrigt
Glasstårta (parfait) med saltkola och mandel
30 minuter + 5 h i frys
00000
Foto: Eva Hildén Smith
Tårtor
Lättfryst passionsfruktscheesecake
40 minuter + 5 timmar i kyl + 1 timme i frys
00000
Foto: Stefan Wettainen
Frukt och bär
Ananascarpaccio med kokoskräm och örtsorbet
30 minuter + 2 1/2 timme i ugn + 24 timmar i kyl
00000
Foto: Anna Kern
Övrigt
Chokladpannacotta med syltad apelsin
20 minuter + 6 timmar i kyl och frys
00000
Foto: Ulrika Pousette
Övrigt
Vaniljpannacotta med jordgubbsgelé och körsbärsblom
20 minuter + 3 timmar i kyl
00000
Foto: Lisa Björner
Övrigt
Mjölkchokladmousse med glöggmarinerade citrusfrukter och krokant
40 minuter + 3 timmar i kyl
00000
Foto: Holger Edström
Tårtor
Hallonmoussetårta på chokladkokosbotten
00000
Foto: Ulrika Pousette
Övrigt
Citronfromage med röda vinbär
40 minuter + 3 timmar i kyl
00000
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Övrigt
Fransk blanc-manger med konjaksflamberade plommon
40 minuter + 3 timmar i kyl
00000
Foto: Annika Broman
Övrigt
Jordgubbsmousse
20 minuter + 2 timmar i kyl
00000
Foto: Lisa Björner
Övrigt
Mascarponecheesecake med lingon- och kolasås
40 minuter + 8 timmar i frysen + 30 minuter temperering
00000
Foto: Åsa Dahlgren
Övrigt
Yoghurtpannacotta med passionerade jordgubbar
15 minuter + 30 minuter för smeten att stå + 4 timmar i kyl
00000
Foto: Jakob Fridholm
Övrigt
Rabarberkräm med färskostmousse och rostad vit choklad
 45 minuter + 12 timmar i kylen + 20 minuter i ugn
00000