Foto: Anna Kern
Förrätter
Pizza med matjes, kryddost och syrad lök
30 minuter + 1 timme syrning + 20 minuter jäsning + 10 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Förrätter
Bakade färskpotatisar med kallrökt lax och pepparrotsröra
15 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Buffémat
Minifrittata med nässelchips
20 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Buffémat
Ricotta- och gräslökspaj med tomatsallad
25 minuter + 30 minuter i frys + 35 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Övrigt
Rabarber- och kolanötspaj
30 minuter + 30 minuter i ugnen
Foto: Anna Kern
Brunch
Glutenfritt sesamknäcke
40 minuter + gräddning
Foto: Ulrika Pousette
Buffémat
Tarte flambée med sparris och salladslök
40 minuter + 40 minuter jäsning
Foto: Lina Erksson
Övrigt
Hemgjort smör
10 minuter
Foto: Lisa Björner
Grönsaker
Rostade morötter med örtaioli, pocherat ägg och krutonger
20 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Charlie Drevstam
Huvudrätter - varmrätter
Lammytterfilé och ”pulled lamb” med svamp, persiljerot och fikon
1 timme + 2 1/2 timmes koktid
Foto: Eva Hildén Smith
Huvudrätter - varmrätter
Grillad lammrostbiff med lättstuvad spetskål och tryffel
40 min + 20 min i ugn
Foto: Stewen Quigley
Franskt
Valnötssoppa – Soupe à la noix
30 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Italienskt
Focaccia Pugliese
20 minuter + 1 1/4 timme jäsning + 25 minuter i ugn
Grönsaker
Krämig ärt- och bönpasta med citron och parmesan
40 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Förrätter
Wasabihalstrad lax med yuzumajonnäs
30 minuter + 3 timmar i frys
Foto: Charlie Drevstam
Förrätter
Carpaccio med kalixlöjrom, potatiskrokett, gräddfil och syrad lök
45 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Grönsaker
Ugnsbakade morötter med dukkah och naanbröd
30 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Grilla
Grillade kalvmedaljonger, chorizo och aubergine med valnötsvinägrett
40 minuter
Foto: Lisa Björner
Övrigt
Ceviche på pilgrimsmusslor
20 minuter + 30 minuter marinering
Foto: Lisa Björner
Korv och chark
Ugnsrostad fänkål med korv och paprikayoghurt
20 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Jonny Lind
Frukost
Chokladdoppade dadelbollar
25 minuter + 30 minuter att stelna
Foto: Jakob Fridholm
Fredagsmat
Kalvråbiff med våriga örter, sparrissallad och primörrödbeta
30 minuter
Fredagsmat
Halstrad tonfisk (tonfisktataki) med nudlar i kokosbuljong
35 min